Mieleni Maisema kirja

21,90€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 14396
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 1

Mieleni maisema - upea kirja Suomen luonnosta kuvin ja runoin. 

Suomen luonnon vuodenajat tulevat tässä kirjassa  lähelle ainutlaatuisin kuvin ja runoin. Luonnosta voi hakea niin voimaa, iloa, rauhaa kuin lohtuakin. Teoksessa riittää nautittavaa meille kaikille. Koe keväinen vehreys, kesäöiden sumuiset lammen pinnat, syksyn raikkaus sekä talven sininen hiljaisuus. Runot kertovat ihmisen elosta ja kokemuksista luonnon rinnalla. Valokuvissa valo maalaa maisemaa vuodenajan mukaan ja viipyilee ihmisen kätten töissä kannatellen niitä ehkä jo unohtuneitakin, hauraita muistoja.

Lukukokemustasi täydentää kuvaushetkistä kertovat lyhyet kertomukset. Kirja on painettu suomalaiselle, FSC-sertifioidulle paperille, jonka raaka-aineena käytetty puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista suomalaisista metsistä.

Luonto on tärkeä osa suomalaisten muistoja; iltanuotio auringon laskiessa, kirkkaat kesäpäivät ja revontulien välke pakkasyönä. Lieksalaisen Asko Kuittisen kuvissa valo maalaa maisemaa vuodenajan mukaan. Teoksen kuvissa riittää nautittavaa luonnonystäville. Koe syksyn värien runsaus, talven sinisyys ja hiljaisuus, kevään puhkeava elämä ja vehreys sekä kesäöiden sumuiset lammen pinnat. Teos on voimaa antava luku- ja katseluelämys, johon palaa mielellään yhä uudelleen.

Kirjoittaja: Raili Heikkilä, Asko Kuittinen (kuvat)
Kirjan koko: 19 x 22 cm, 48 sivua, sidottu.
Nelivärinen, kovakantinen.
Kustantaja: Paperisilppuri 2016 (ilmestyy 10/2016)
ISBN: 978-952-68569-0-2

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio