LAHJAPUOTI

Näytetään tuotteet 1 - 32 (229 tuotteesta)

LAHJAPUOTI

Oletko lahjaideoita vailla vai etsitkö lahjaa äidille, isälle, tytölle, pojalle, opettajalle tai kenelle tahansa muulle tutulle tai tuntemattomalle? Hyvän Tuulen Puoti on pullollaan ihania tuotteita, jotka sopivat hyvin lahjaksi. Tähän tuoteryhmään on koottu lahjaksi sopivia tuotteita ryhmittäin riippuen lahjan saajasta.Valitse alakategorioista sopivin ja selaa rauhassa Hyvän Tuulen Puodin lahjatuotevalikoimaa. Jos et ole aivan varma, mitä kannattaisi ostaa lahjaksi, voit aina valita Hyvän Tuulen Puodin lahjakortin. Lahjakorttimme ovat erityisiä, koska niillä ei ole erääntymispäivää eli ne eivät vanhene lainkaan. Hyvän Tuulen Puodin lahjakortti on siis aina varma lahjavalinta! Alla hieman ajatuksia, jotka toivottavasti inspiroivat lahjojen hankinnassa.

Hauskat lahjat

Lahjaa ostaessa on tärkeää muistaa, että ajatus on kaikkein tärkeintä. Huumorilla hankitut lahjat ovat usein mieleenpainuvia ja saavat väistämättä hymyn lahjan vastaanottajan huulille. Lisäksi on hauskaa yhdistää lahja johonkin yhdessä koettuun hetkeen tai seikkailuun. Kannattaa miettiä, mitä lahjan saaja on sanonut tarvitsevansa tai kaipaavansa. Persoonalliset ja ajatuksella hankitut lahjat osoittavat, että lahjan saaja on sinulle tärkeä.

Lahjat vauvalle

Pienelle vauvalle lahjan hankkiminen tuntuu jännittävältä ja ihanalta. Tyypillisesti vauvan vaatteet ovat helppo lahjavalinta. Vauvan vaatteissa on kuitenkin se harmillinen puoli, ettei niitä voi käyttää ikuisesti. Hyvän Tuulen Puodista löytyy ihania lahjavaihtoehtoja vauvoille. Muun muassa ihanat Bukowski pehmot ja unirievut ovat ihana lahja pienokaiselle. Pehmoista voi usein tulla lapselle erityisen tärkeitä, ja ne usein pysyvät käytössä jopa vuosikausia. Mailegilla on myös ihanat “my first nalle” ja “my first pupu”, jotka sopivat myös hyvin lahjaksi pienelle vauvalle. Pehmojen lisäksi suloinen valokuvakehys on kiva pidempiaikainen lahjaidea vauvalle ja tärkeä muisto ihanista hetkistä.

Lahjat miehelle

Ostaessasi miehelle lahjaa on tärkeää, että tiedät hänen tyylinsä sekä kiinnostuksen kohteensa. Puodista löytyy paljon eri teemaisia lahjoja miehille. Lisäksi käytännölliset lahjat ovat aina hyvä valinta. Valikoimastamme löydät muun muassa tyylikkäitä Ukko terästuotteita, kuten löylykauhan, lihanuijan, snapsilasit ja kahvitermosmuki, jotka ovat varmasti miehen mieleen. Lisäksi hauskat eri teemaiset viinipullotelineet ovat olleet suosittuja lahjoja miehille. Löydät esimerkiksi golf, moottoripyörä, tennis ja muusikko -teemaiset viinipullotelineet Hyvän Tuulen Puodista. Jos miehesi toivoo moottoripyörää, voit myös ostaa aidon näköisen moottoripyöräkeräilykoristeen ensihätään! Muistathan myös kurkistaa Puodin Man Cave – miesten luola kategoriaan löytääksesi lisää lahjaideoita.

Lahjojen antaminen on ihanaa ja toivon, että löydät Hyvän Tuulen Puodin lahja kategorioista mieluisia ja ihania lahjoja läheisillesi. Toivottavasti Puodin tuotteiden avulla syntyy lämpimiä lahjahetkiä merkkipäivinä! Jos sinulla on jotain kysyttävää tämän kategorian tuotteista, olethan rohkeasti yhteydessä. Huomioithan myös postikortit tuoteryhmän, kun haluat hankkia kortin lahjan yhteydessä.

Terkuin,
Kauppiaasi Piia

Usein kysyttyä
1. Mitä lahjaideoita Hyvän Tuulen Puodista löytyy?
Hyvän Tuulen Puodista löytyy monenlaisia erilaisia lahjaideoita. Valikoimassa on tuotteita isälle, äidille, tytölle, pojalle, opettajalle ja muille tutulle tai tuntemattomalle. Tuotteet on ryhmitelty eri kategorioihin, joten lahjan hankinta on helppoa. Lahjakortit ovat myös erinomainen lahjavalinta. Lahjakortissa ei ole erääntymispäivää, joten kortin saajalle jää reilusti aikaa valita suosikkituottensa.
2. Mitä kannattaa ostaa vauvalle/pienelle lapselle lahjaksi?
Vauvalle sopivia lahjaideoita ovat esimerkiksi Bukowski pehmot ja unirievut. Nämä ovat ihana lahjaidea vauvalle, sillä pehmoista voi tulla lapselle erityisen tärkeitä. Myös Mailegin "my first nalle" ja "my first pupu" ovat ihania lahjoja pienelle vauvalle/lapselle. Valokuvakehykset ovat myös oiva lahjaidea. Ne säilyttävät muistot pitkään.
3. Mitä kannattaa ostaa lahjaksi miehelle?
Miehelle sopivia lahjaideoita löytyy Hyvän Tuulen Puodista lukuisia. Esimerkiksi juomapullot, kirjat, korttipakat, puuvälineet ja urheilutarvikkeet ovat suosittuja lahjoja miehille. Käytännölliset lahjat ovat aina hyvä valinta miehelle. Hyviä lahjaideoita ovat esimerkiksi Ukko terästuotteet, löylykauhat, lihanuijat, snapsilasit ja kahvitermosmukit.
4. Kuinka pitkä toimitusaika on Hyvän Tuulen Puodin lahjoilla?
Kaikki tilaukset toimitetaan Puodista parissa arkipäivässä, usein tilauksesi on perillä jo tilausta seuraavana arkipäivänä. Jos teet tilausta ihan viime tipassa, kannattaa siitä vielä mainita tilauksen lisätiedoissa niin pyrimme varmistamaan että lahja varmasti ehtii perille ajoissa.