Cotton Ball pallovalosarjat

Näytetään tuotteet 1 - 32 (207 tuotteesta)

Cotton Ball pallovalosarjat

Oletko jo tutustunut trendikkäisiin Cotton Ball Lights pallovalosarjoihin? Näiden Ihanien Cotton Ball valosarjojen kanssa voit päästää luovuutesi valloilleen! Voit rakentaa oman pallovalosarjasi DIY tyyppisesti ja valita mieleisesi pallot sekä valosarjan tai vaihtoehtoisesti valita mieleisesi valmislajitelman Hyvän Tuulen Puodin laajasta valikoimasta valmiita Cotton Ball pallovalosarjoja. Valmislajitelmista löydät yksivärisiä pallovalosarjoja sekä kauniita väriyhdistelmiä. Pallot itsessään on valmistettu käsityönä lankapunoksesta ja valosarjan LED lamput pallojen sisällä luovat pehmeän tunnelmavalaistuksen. Valosarjoja löytyy kymmenelle, kahdellekymmenelle, kolmellekymmenelleviidelle ja viidellekymmenelle pallolle ja voit valita haluatko valosarjan sähköpistokeliitännällä vai paristotoiminnolla. Kaikki valosarjat toimivat verkkovirralla paitsi ne valot joiden tuotenimessä erikseen mainittu että ovat paristokäyttöisiä. Löydät lisätietoa johtojen pituudesta ym. jokaisen tuotteen omalla tuotetietosivulla. Cotton Ball pallovalosarjoja valitessasi sinulla on todellakin vapaat kädet!

Cotton Ball Lights pallovalosarjat on tarkoitettu sisäkäyttöön ja ne sopivatkin hyvin lastenhuoneeseen, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Voit ripustaa valosarjan seinälle tai vaikkapa sängyn reunalle. Lisäksi pallovalosarjaa voi pitää myös pöytäkoristeena tai valaisimena maljakossa. Koska värivalikoima on laaja, löydät varmasti sisustukseesi sopivat pallot helposti!

Tietoa Cotton Ball Lights valoista:

Hyvän Tuulen Puodissa myytävien pallovalosarjojen valmistaja The Cotton Ball Lights on perustettu vuonna 2011. Yritys sijaitsee Pohjois-Thaimassa alueella, jossa työttömyyttä on paljon ja monilla ihmisillä on vaikeuksia löytää pysyvää työpaikkaa. Cotton Ball Lightsin työntekijät työskentelevät hyvissä olosuhteissa ja heidän työsuhteensa ovat pitkäaikaisia. Vakituinen työ ja palkka antaa Cotton Ball Lightsin työntekijöille mahdollisuuden itsensä ja perheidensä elättämiseen. FairTrade Chiang Mai yhtiö on ainoa valopallojen valmistaja maailmassa jolla on World Fair Trade Organization -sertifikaatti. Nämä pallovalosarjat ovat siis reilun kaupan tuotteita.

Lisäksi Cotton Ball Lights pallot ovat alusta loppuun täysin käsintehtyjä. Ne saavat pyöreän muotonsa pienien ilmapallojen avulla. Pallojen materiaali, eli puuvillalanka vedetään liiman läpi ja keritään käsin ilmapallon ympärille. Kun liima on kuivunut, ilmapallot rikotaan, jolloin jäljelle jää täydellinen pyöreä puuvillalankapallo. Pallot kuivuvat Pohjois-Thaimaan auringon alla ja kuivumisen jälkeen ne ovatkin jo käyttövalmiita!

Cotton Ball Lights pallovalosarjat ovat ihana vaihtoehto kun kaipaat sisustukseesi leikkisyyttä ja tunnelmaa. Eri väriyhdistelmillä nämä valot sopivat hyvin esimerkiksi boho tai maalaisromanttiseen sisustukseen. Jos kotisi on boho tyylinen, valitse maanläheisiä värejä pallovalosarjaasi. Boho tyyliin sopivat esimerkiksi erilaiset ruskeat ja vihreät pallot. Maalaisromanttiseen sisustukseen taas kannattaa valita hentoja värejä, kuten valkoinen, hopea ja vaaleanpunainen. Lastenhuoneessa luonnollisesti pirteätkin värit ovat sopivia ja leikkiin kannustavia! Toivon todella, että Cotton Ball Lightsit tuovat iloisuutta ja tunnelmaa kotiisi.

Terkuin,
Kauppiaasi Piia

Usein kysyttyä

1. Kuinka montaa eri väriä voin yhdistää pallovalosarjassani?
Cotton Ball palloista löytyy kymmenittäin eri värejä ja joka syksy tulee muutama uutuusväri valikoimiin. Valosarjaan on myös helppo vaihtaa palloja niin voit päivittää jo olemassaolevan valosarjasi uuteen kauteen.

2. Onko Cotton Ball Lights LED valosarjassa eri värivaihtoehtoja?
Valosarjojen johdot ovat kaikki kirkkaita ja näin mahdollisimman huomaamattomia koska pääosassa ovat ihanat puuvillapallot joiden laajasta värivalikoimasta voit koota juuri toiveidesi mukaisen pallovalosarjan.

3. Kuinka pitkiä Cotton Ball pallovalosarjat ovat?
Pallovalosarjoja löytyy useammassa eri pituudessa. 20-pallon valosarjan johto on 3,7 metriä ja siitä pelkkää johtoa on 1,5 metriä. 35-pallon valosarjan johto on 5,6 metriä ja siitä mitasta pelkkää johtoa on 1,5 metriä. Valosarjat eivät tee lenkkiä.

4. Tilasin valmiin väriyhdistelmän, mutta paketissa saapui erillisiä palloja ja valosarja. Mitä teen?
Paketin mukana sait myös valosarjan kokoamisohjeen. Noudata sen yksinkertaisia ohjeita ja valosarjasi on valmis helposti ja vaivattomasti. Uusimmissa valosarjoissa on kätevä TWIST-toiminnallisuus eli et tarvitse edes saksia kokoamiseen vaan valot kiertyvät helposti suoraan puuvillapalloihin.

5. Toimivatko valosarjat verkkovirralla vai paristoilla?
Kaikki valosarjat toimivat verkkovirralla paitsi ne valot joiden tuotenimessä erikseen mainittu että ovat paristokäyttöisiä.