TALOLYHDYT

Näytetään tuotteet 1 - 32 (65 tuotteesta)

TALOLYHDYT

Talolyhdyt ovat aivan uskomattoman suloisia keraamisia lyhtyjä, joiden sisälle asetetun kynttilän valo kajastaa talolyhdyn ikkunoista. Nämä suloiset lyhdyt sopivat hyvin vaikka ikkunalaudalle. Kerää oma kokoelmasi eri kokoisia ja muotoisia talolyhtyjä. Talolyhtyjen suosio on jatkunut jo useamman vuoden ja saamme uusia malleja ja värejä valikoimaamme jokaisella vuodenajalle. Hyvän Tuulen Puodista löydät varmasti Suomen suurimman valikoiman erilaisia talolyhtyjä eli sinun on helppo rakentaa vähitellen juuri omaan tyyliisi sopivaa talolyhtysarjaa.

Talolyhdyt ovat käsinmaalattuja eli niissä on pieniä eroja mikä tekee jokaisesta kappaleesta ainutlaatuisen. Matkan varrella on ollut myös paljon laatuongelmia minkä vuoksi Hyvän Tuulen Puodissa meillä jokainen talolyhty tarkistetaan ennen toimitusta. OUTLET-tuoteryhmästämme löytyykin usein talolyhtyjä joissa pieniä pintavikoja jos haluat vaikka kokeilla omaa talolyhtyjen tuunausta.

Talolyhdyissa on viehättävän vanhanaikainen tyyli. Talolyhdyt sopivat hyvin ikkunalaudalle, josta ne tuovat iloa sinulle ja ohikulkijoille. Jokainen, joka on kävellyt ohi ikkunasta, jossa on rivi talolyhtyjä tietää, kuinka tunnelmallisilta nämä ihanat lyhdyt näyttävät. Vaihtoehtoisesti talolyhdyt voi asetella sivupöydälle tai kaapin reunalle, joista ne luovat lämmintä tunnelmaa kotiisi. Talolyhdyt ovat suloisia koriste-esineitä myös silloin, kun niiden sisällä ei pala kynttilä.

Kerää oma talolyhtykokoelmasi eri kokoisia, muotoisia ja värisiä talolyhtyjä yksi pikkuinen lyhtymökki kerrallaan.

Kivana uutuutena tästä tuoteryhmästä löydät myös taloruukkuja, joihin voit istuttaa kukkia ja ne täydentävät talolyhtysarjaa upeasti!

Usein kysyttyä
1. Mitä talolyhdyt ovat?
Talolyhdyt ovat keraamisia lyhtyjä, joiden sisälle saa kynttilän. Ne ovat suloisia koriste-esineitä kotiin ja sopivat koristeeksi erinoimaisesti esimerkiksi ikkunalaudalle tai takan reunalle. IB Laursenin talolyhdyt ovat saaneet innoituksensa Kööpenhaminan Nyhavn alueen taloista. Rannassa on upea rivistö kauniita taloja ja sama ihastuttava kotoisa tunnelma tulee kun talolyhtyjä on kivasti rivissä. Hyvän Tuulen Puodista löydät laajan valikoiman myös muita keraamisia talolyhtyjä ja valikoima vaan kasvaa koko ajan!

2.Mihin talolyhtyjä voi asettaa?
Talolyhdyt sopivat hyvin ikkunalaudalle, sivupöydälle, kaapin reunalle, takan reunalle tai oikeastaan mihin tahansa kotonasi. Ainoastaan mielikuvitus on rajana.

3.Minkä kokoinen on talolyhty?
Talolyhtyjen koko vaihtelee ja tarkemmat kokotiedot löydät aina talolyhdyn tuotetiedoista. Korkeus vaihtelee noin 12-28 cm välillä. Kaikissa talolyhdyissä on takana aukko johon mahtuu laittamaan tuikun.