Tietosuoja

Rekisteröityminen

  • Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä.

Yksityisyys ja tietosuoja

  • Hyvän Tuulen Puodin asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
  • Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
  • Hyvän Tuulen Puoti ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta
  • a) pankkiyhteystietoja
  • b) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
Hyvän Tuulen Puoti Oy (y-tunnus: 2407964-9)
www.hyvantuulenpuoti.fi
Hepolamminkatu 33
33720 Tampere

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Marjamaa Piia
puhelin 050-363 7438
sähköposti piia@hyvantuulenpuoti.fi

REKISTERIN NIMI
Hyvän Tuulen Puodin asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt Hyvän Tuulen Puodin asiakkaaksi.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Hyvän Tuulen Puodin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Hyvän Tuulen Puodin toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Hyvän Tuulen Puodin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointitarkoituksiin ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen piia@hyvantuulenpuoti.fi tai rekisterinhoitajalle (Piia Marjamaa) numeroon 050-3637438.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Henkilön syntymäaika

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta Hyvän Tuulen Puoti Oy:n ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Hyvän Tuulen Puodin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Hyvän Tuulen Puodin salasanasuojatulla palvelimella.