Puhdas koti

Näytetään tuotteet 1 - 32 (128 tuotteesta)

Puhdas koti

Kodin siivous on harvan mielipuuhaa, mutta puhdas ja raikas koti on ihana. Paras palkinto ahkeran uurastuksen jälkeen. Kun teet siivouksesta rutiininomaista ja kuuntelet vaikkapa lempimusiikkiasi samalla kun siivoat, saat kodin siivottua vaivattomasti ja hymyn huulille. Miksei parin tanssiliikkeen kera? Lisäksi oikeilla tuotteilla siivoaminen ja kodin puhtaana pitäminen on helpompaa ja miellyttävämpää. Hyvän Tuulen Puotiin on valikoitu tehokkaita, helppokäyttöisiä ja mahdollisimman ympäristöystävällisiä siivousaineita ja muita siivoustuotteita. Helpota arkeasi tilaamalla näitä ihania siivoustuotteita mukaan lukien Hyvän Tuulen oman tuotesarjan siivousaineita sekä monia erilaisia luonnonmateriaaleista valmistettuja siivousharjoja ja hankaussieniä.

Alla hieman lisätietoa Hyvän Tuulen Puodin puhdas koti tuoteryhmän tuotteista.

Hyvän Tuulen oman tuotesarjan tuotteet ovat ekologisia ja vegaanisia. Olen niin innoissani näistä Suomessa valmistetuista kodin siivoustuotteista ja toivon, että sinäkin ihastut niihin! Puhdas koti -tuoteryhmästä löytyviä Hyvän Tuulen tuotteita ovat esimerkiksi Hyvän Tuulen mustikan tuoksuinen nestesaippua, yleispuhdistusaine ja tiskiaine sekä tuoksuton pyykinpesuaine. Kun haluat suosia kotimaista, tilaa Hyvän Tuulen oman tuotesarjan tuotteita! Supersuositut Hyvän Tuulen Pyykkietikat löydät omasta tuoteryhmästään Pyykkietikka.

Imuripuuterit tuovat lisäraikkautta kotiin siivoushetken yhteydessä. Imuripuuterin käyttö on helppoa. Sinun tulee vain sirotella imuripuuteria lattialle tai matolle ja imuroida se, jolloin imuripuuterin tuoksu vähitellen leviää kotiin imurista. Samalla raikastat myös maton ja sohvien pinnat. Hyvän Tuulen Puodissa on laaja valikoima Le Pere Pelletierin imuripuutereita usealla eri tuoksulla. Suosittelen näitä tuotteita etenkin raikastamaan koteja, joissa asustaa lemmikkieläimiä.

Tiskiharjat ja hankaussienet auttavat luonnollisesti tiskien käsinpesussa. Löydät valikoimastamme tyylikkään mustan tiskiharjan ja luonnonmateriaalista valmistettuja puisia tiskiharjoja sekä hankaussieniä, jotka on valmistettu 100% kierrätyskuidusta. Lisäksi valikoimastamme löytyy täysin luonnollinen luffasta valmistettu hankaussieni, joka on täysin kompostoituva ja sopii tiskien pesuun tai muuhun siivoukseen. Lisäksi valikoimasta löytyy useita puisia rikkalapioita ja muita tyylikkäitä siivousharjoja ja jopa pölyhuiskuja. Sutrutsinsulkaiset pölyhuiskat ovatkin ehdottomasti kokeilemisen arvoisia!

Silitysvesi tuo vaatteisiin ihanaa raikasta tuoksua silityksen tai mankeloinnin yhteydessä. Silitysvettä voi joko suihkuttaa puhtaalle pyykille tai sitä voi lisätä silitysraudan höyrysäiliöön. Hyvän Tuulen Puodin valikoimasta löytyy Le Pere Pelletierin silitysvesiä useassa eri tuoksussa. Nämä silitysvedet sisältävät ainoastaan aitoja luonnon raaka-aineita, joten hajusteiden toksisuudesta ei tarvitse huolestua.

Pyykinpesuaineet, jotka ovat saatavilla Hyvän Tuulen Puodissa, ovat ekologisia vaihtoehtoja pyykinpesuun. Esimerkiksi Le Pere Pelletierin pyykinpesuaineet ovat kasvipohjaisia ja biohajoavia. Kuten muutkin Le Pere Pelletierin tuotteet, nämä pyykinpesuaineet on säilötty erittäin kauniisin pulloihin. Lisäksi Valikoimasta löytyy Hyvän Tuulen oman tuotesarjan pyykinpesuaine. Tämä tuote on hellävarainen ja tuoksuton. Lisäksi Hyvän Tuulen pyykinpesuaine on valmistettu Suomessa, mikä tekee siitä yhä kannattavamman valinnan.

Toivon todella, että löydät Hyvän Tuulen Puodin puhdas koti valikoimasta siivoustuotteita, joiden avulla kodin siivous sujuu mahdollisimman vaivattomasti. Puhdas ja raikas elinympäristö vaikuttaa nimittäin myös mielen hyvinvointiin. Selaa siis rauhassa valikoimaamme ja löydä omat suosikkisi.

Terkuin,
Kauppiaasi Piia

Usein kysyttyä
1. Mitä silitysvesi sisältää?
Silitysvesi on valmistettu luonnon omista raaka-aineista, joten se sopii hyvin käytettäväksi päivittäin vaatteiden silityksessä.

2. Mitä tuotteita Hyvän Tuulen puhdistustuotesarjasta löytyy?
Hyvän Tuulen puhdistustuotesarjasta löytyy mustikantuoksuinen yleispuhdistusaine, tiskiaine ja nestesaippua. Sarjasta löytyy myös Hyvän Tuulen tuoksuton pyykinpesuaine ja pyykkietikoita eri tuoksuissa.

3. Missä Hyvän Tuulen puhdistustuotteet valmistetaan?
Hyvän Tuulen oman tuotesarjan puhdistusaineet on valmistettu Suomessa.