Postikortit

Näytetään tuotteet 1 - 32 (310 tuotteesta)

Postikortit

Tästä kategoriasta löydät Hyvän Tuulen Puodin valikoiman ainutlaatuisia ja ihania postikortteja sekä onnittelukortteja. Näillä korteilla voit joko viimeistellä lahjan tai muistaa muuten vaan ystävää tai läheistä. Kuinka ihanaa onkaan saada postilaatikosta vanha kunnon postikortti! Jotenkin siinä on vaan ihan erilainen fiilis kuin jokapäiväisissä tekstareissa ja someviesteissä! Postikortti saa hymyn sekä lähettäjän että vastaanottajan huulille.

Osa korteista on jaettu pienempiin alakategorioihin, jotta niiden selaaminen olisi helpompaa. Valitse siis mieleisesi postikortit ja piristä läheistesi päivää kivalla korttimuistamisella.

Inge Löökin postikortit
Inge Löökin hauskat ja värikkäät postikortit ihastuttavat saajaansa varmasti! Inge Löökin postikorteista löytyy myös varmasti monille tutut hullunkuriset Inge Löökin mummot. Inge Löök on syntynyt Helsingissä 1951. Nykyään hän asuu Pernajassa. Hän on sekä puutarhuri että graafikko ja postikorttien kuvien aiheet ovatkin pääasiallisesti hänen omasta ympäristöstään ja omasta elämästään. Löydät siis Inge Löökin postikorttivalikoimasta paljon puutarhateemaisia ja muita maanläheisiä kauniita kuvitettuja postikortteja.

Kaksiosaisten taittokorttien joukosta löydät muun muassa Anna Mari Westin kauniita kortteja. Löydät tästä valikoimasta kortteja erityisesti merkkipäiviä varten. Valikoima sisältää muun muassa isänpäivä-, äitienpäivä-, rippijuhla- ja ylioppilaskortteja. Näissä korteissa yhdistyvät kauniit valokuvat ja mieleenpainuvat mietelauseet, jotka sopivat hyvin onnittelukorteiksi elämän eri merkkipäivinä.

Luonnelinnut Postikortit
Rovaniemeläisen Petri Törmäsen luomat humoristiset Luonnelinnut paljastavat ihmisten luonteenpiirteitä: Pälpätti on aina äänessä, Utelo tarkkailee, Sisutirri on sitkeä sissi, Yökuuksiainen hipsii hiljaa yössä ja Jurottaja arvostaa omaa seuraansa. Näitä postikortteja on ehdottomasti hauska antaa ja saada. Löydä läheistäsi kuvaava Luonnelintu ja muista häntä hassunhauskalla Luonnelintu-postikortilla.

Pakettikortit
Hyvän Tuulen Puodista löytyy myös todella kauniita pakettikortteja. Näillä korteilla viimeistelet lahjan kivasti. Pakettikortti on simppeli, mutta tärkeä lisä lahjapaketointiin. Valitse lahjan saajalle sopiva paketointikortti ja anna merkittävälle lahjalle viimeinen silaus!

Selaa rauhassa Hyvän Tuulen Puodin postikorttivalikoimaa ja tilaa postikortit kätevästi netistä. Vinkkinä vielä se, että kortit voidaan myös toimittaa suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera! Huomaathan, että joulukorteille on oma kategoriansa, jonka löydät joulun sisustus otsikon alta.

Terkuin,
Kauppiaasi Piia

Usein kysyttyä
1. Mistä löydän ainutlaatuisia ja uniikkeja postikortteja?
Hyvän Tuulen Puodin valikoimasta löydät runsaan valikoiman erilaisia postikortteja. Valikoimissa on muun muassa Iloa collectionin, Anna-Mari Westin, Sköna Tingin, Love Storyn, Kaarina Toivasen, Inge Löökin, ja Luonnelintujen postikortteja. Löydät helposti uniikit ja ainutlaatuiset kortit puodista.

2. Etsin edullisia postikortteja, löytyykö Puodista niitä?
Ilman muuta! Iloa collectionin ihanat postikortit A6-koossa maksavat vain yhden euron kappaleelta! Postikortteja on muiltakin valmistajilta Puodin valikoimassa monessa eri hintaluokassa.

3. Onko puodin valikoimassa Inge Löökin kortteja?
Löydät meiltä kattavan kokoelman Inge Löökin postikortteja. Värikkäät kortit ilahduttavat varmasti saajaansa ja piristävät päivää.