Postikortit

Näytetään tuotteet 1 - 32 (184 tuotteesta)

Postikortit

Tästä kategoriasta löydät Hyvän Tuulen Puodin valikoiman ainutlaatuisia ja ihania postikortteja sekä onnittelukortteja. Näillä korteilla voit joko viimeistellä lahjan tai vaihtoehtoisesti muistaa ystävää tai läheistä. Kuinka ihanaa onkaan saada postilaatikosta vanha kunnon postikortti! Jotenkin siinä on vaan ihan erilainen fiilis kuin jokapäiväisissä tekstareissa ja someviesteissä! Postikortti saa hymyn sekä lähettäjän, että vastaanottajan huulille. Kortit on myös jaettu pienempiin alakategorioihin, jotta niiden selaaminen olisi helpompaa. Valitse siis mieleisesi postikortit ja piristä läheistesi päivää kivalla korttimuistamisella.

Inge Löökin postikortit
Inge Löökin hauskat ja värikkäät postikortit ihastuttavat saajaansa varmasti! Inge Löökin postikorteista löytyy myös varmasti monille tutut hullunkuriset Inge Löökin mummot. Inge Löök on syntynyt Helsingissä 1951. Nykyään hän asuu Pernajassa. Hän on sekä puutarhuri että graafikko ja postikorttien kuvien aiheet ovatkin pääasiallisesti hänen omasta ympäristöstään ja omasta elämästään. Löydät siis Inge Löökin postikorttivalikoimasta paljon puutarhateemaisia ja muita maanläheisiä kauniita kuvitettuja postikortteja.

Kaksiosaiset taittokortit
Kaksiosaisten taittokorttien joukosta löydät muun muassa Anna Mari Westin kauniita kortteja. Löydät tästä valikoimasta kortteja erityisesti merkkipäiviä varten. Valikoima sisältää muun muassa isänpäivä-, äitienpäivä-, rippijuhla- ja ylioppilaskortteja. Näissä korteissa yhdistyvät kauniit valokuvat ja mieleenpainuvat mietelauseet, jotka sopivat hyvin onnittelukorteiksi elämän eri merkkipäivinä.

Paperisilppurin postikortit
Paperisilppuri tuottaa Railin Runokortit ja Torpan Tarinat -kortit, jotka raottavat kuvia, muistoja ja tunnelmia vanhan ajan luonnonrytmiseen maaseudun elämään. Kuvamaailmassa on paljon sellaista, mitä ei enää nykypäivänä juurikaan näe. Korteista löytyvät muun muassa ruiskuhilaat, niityn heinälato sekä mummon ja vaarin polkupyörät. Lisäksi korttien koskettavat runot täydentävät tunnelmaa ja mieleen palautuu melkein aistittavina kesäpäivän helteiset hetket ja ruisleivän tuoksu tuvassa. Paperisilppurin vanhaa aikaa henkivät kortit ovat ihania myös muisteluhetkiin vanhusten kanssa ja niitä käytetäänkin myös dementikkojen hoidossa.

Suomalainen elämäntapa, joka on lähellä luontoa, kiehtoo myös monia ulkomaisia vieraitamme. Näiden korttien taustapuolella kerrotaankin kuvasta sekä suomeksi että englanniksi. Nämä kuvat matkaavat myös ulkomaille antaen hetken menneestä torpan elämästä postikorttina josta voit tehdä myös kauniin pienen taulun.

Luonnelinnut Postikortit
Rovaniemeläisen Petri Törmäsen luomat humoristiset Luonnelinnut paljastavat ihmisten luonteenpiirteitä: Pälpätti on aina äänessä, Utelo tarkkailee, Sisutirri on sitkeä sissi, Yökuuksiainen hipsii hiljaa yössä ja Jurottaja arvostaa omaa seuraansa. Näitä postikortteja on ehdottomasti hauska antaa ja saada. Löydä läheistäsi kuvaava Luonnelintu ja muista häntä hassunhauskalla Luonnelintu-postikortilla.

Pakettikortit
Hyvän Tuulen Puodista löytyy myös kivoja pakettikortteja eri teksteillä. Näillä korteilla viimeistelet lahjan kivasti. Pakettikortti on simppeli, mutta tärkeä lisä lahjapaketointiin. Valitse lahjan saajalle sopiva paketointikortti ja anna merkittävälle lahjalle viimeinen silaus!

Selaa rauhassa Hyvän Tuulen Puodin postikorttivalikoimaa ja tilaa postikortit kätevästi netistä. Vinkkinä vielä se, että kortit voidaan myös toimittaa suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera! Huomaathan, että joulukorteille on oma kategoriansa, jonka löydät joulun sisustus otsikon alta.

Terkuin,
Kauppiaasi Piia

Usein kysyttyä
1. Mistä löydän ainutlaatuisia ja uniikkeja postikortteja?
Hyvän Tuulen Puodin valikoimasta löydät runsaan valikoiman erilaisia postikortteja. Valikoimissa on muun muassa Inge Löökin kortteja, kaksiosaisia taittokortteja ja Luonnelinnut kortit. Löydät helposti uniikit ja ainutlaatuiset kortit puodista.
2. Onko valikoimassa kortteja erilaisiin merkkipäiviin?
Kyllä, Hyvän Tuulen Puodin valikoimissa on kaksiosaisia taittokortteja erilaisiin merkkipäiviin, kuten isänpäivään, äitienpäivään, rippijuhliin ja ylioppilasjuhliin.
3. Onko puodin valikoimassa Inge Löökin kortteja?
Löydät meiltä kattavan kokoelman Inge Löökin postikortteja. Värikkäät kortit ilahduttavat varmasti saajaansa ja piristävät päivää.
4. Mistä löydän postikortteja, jotka kuvaavat vanhaa aikaa?
Paperisilppurin postikortit, kuten Railin Runokortit ja Torpan Tarinat -kortit, raottavat kuvia, muistoja ja tunnelmia vanhan ajan luonnonrytmiseen maaseudun elämään.