HALLOWEEN

Näytetään tuotteet 1 - 25 (25 tuotteesta)

Halloween-koristeet

Jos etsit halloweenkoristeita kotiin, olet tullut oikeaan paikkaan! Tästä tuoteryhmästä löydät Hyvän Tuulen Puodin Halloween-teemaisia koriste-esineitä ynnä muuta kivaa Halloween-juhlintaan! Halloweenin juhliminen on meillä täällä Suomessa hieman erilaisessa ja eri kokoisessa skaalassa verrattuna vaikkapa Yhdysvaltoihin. Mielestäni mitä vain juhlapäivää on kuitenkin hauska korostaa sisustuksessa ja kodin koristelussa. Vuoden eri juhlapäivistä tulee jotenkin mukavaa ryhtiä vuoden kulkuun ja vuodenajasta toiseen siirtymiseen. Halloween on hauska juhla ja se on mielestäni selkeästi syksyn huipentuma. Selaa siis rauhassa Puodin Halloween-valikoimaa ja tilaa omat suosikkisi kotiasi koristamaan Halloweenin aikana. 

Halloween kurpitsa 

Kurpitsat ovat suosituin Halloween koriste ja varmasti usein ensimmäinen asia, joka Halloweenista tulee mieleen. Monet ovat varmasti vähintään kerran elämässään kaivertaneet ihan oikeita kurpitsoja Halloweenin alla ja toisille se saattaa olla vuotuinen Halloween perinne. Hyvän Tuulen Puodista löytyy myös suuren suosion saavuttaneita ajattomia koristekurpitsoja! Nämä koristekurpitsat ovat saatavilla useassa eri koossa, sävyssä ja muodossa. Voit yhdistellä eri kokoisia ja värisiä koristekurpitsoja kotonasi ja luoda niiden avulla upeita asetelmia! Nämä söpöt koristekurpitsat sopivat syksykoristeiksi jo ajoissa ennen Halloweenia.

 

Halloween koristeet 

Tuntuu jotenkin, että halloween koristeihin kuuluu kaksi erilaista “perhettä”, joista toinen on täynnä hämähäkkejä, pääkalloja, noitapatoja ja muita kauhuasioita ja toinen taas täynnä kauniita kurpitsoja, mustia kissoja ja oranssia väriä. Halloween korosteiden ei siis tarvitse olla pelottavia tai täynnä kauhua. Ne voivat hyvinkin olla suloisia ja kivojakin. Löydät Puodista koristekurpitsojen lisäksi kivoja kurpitsateemaisia kynttilöitä, sekä ihania Halloweenin teemaan sopivia kauniita serviettejä. Saat näillä Halloween koristeilla varmasti aikaan haluamasi Halloween teeman kotiisi! 

Halloween askartelu 

Halloweenin alla on myös kiva askarrella koristeita itse. Hauskoja ja helppoja DIY koristeideoita ovat valkoiseksi maalatuista vaahteranlehdistä tehdyt haamut ja erilaiset lepakko, kurpitsa tai pääkalloteemaiset paperiviirit. Näiden koristeiden askartelu on helppo toteuttaa ja niillä saa varmasti aikaan mukavaa Halloween teemaan kuuluvaa tunnelmaa. Voit myös halutessasi hyödyntää Halloween askartelussa Hyvän Tuulen Puodin tuotevalikoimasta löytyviä serviettejä! 

Toivottavasti löydät Puodin Halloween-tuoteryhmästä etsimäsi Halloweenkoristeet. Vastaan myös mielelläni kysymyksiin Ole siis rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla herää kysymyksiä Hyvän Tuulen Puodin Halloween-tuoteryhmän tuotteista.  

Terkuin, 
Kauppiaasi Piia 

Usein kysyttyä  

1.  Jos haluan koristaa kotini Halloween teemaiseksi, mitä koristeita suurin osa suomalaisista suosii?
Kurpitsat ovat ehdottomasti suosituin Halloween-koriste vuodesta toiseen. Hyvän Tuulen Puodissa niitä on tarjolla erikokoisia ja näköisiä. Lisäksi monet suomalaiset suosivat kodin koristelussa hämähäkkejä, pääkalloja, noitapatoja ja muita kauhuteemoja. 

2.Onko Halloweenin juhliminen Suomessa erilaista kuin Yhdysvalloissa?
Kyllä, Halloweenin juhliminen on Suomessa hieman pienempää kuin esimerkiksi Yhdysvalloissa. Monet suomalaiset juhlivat Halloweenia vaatimattomasti.Tästä huolimatta moni koristelee kotiaan ja järjestää juhlia ystävien kesken.

3.Mitä löytyy Hyvän Tuulen Puodin Halloween-valikoimasta?
Hyvän Tuulen Puodin Halloween-valikoima sisältää erilaisia koriste-esineitä ja muita kivoja esineitä, jotka sopivat Halloween-juhlintaan. Tarjolla olevia tuotteita ovat esimerkiksi koristekurpitsat, Halloween-teemaiset kynttilät ja servietit.

4.Voiko Halloween-koristeita askarrella itse?
Kyllä, Halloween-koristeita voi askarrella itse esimerkiksi vaahteranlehdistä tai paperista. Voit myös ostaa aidon kurpitsan ja kaivertaa sen oman näköiseksi.