Maileg

Näytetään tuotteet 1 - 32 (243 tuotteesta)

Maileg

Ihanat tanskalaiset laadukkaat Mailegin puput, hiiret ja muut hahmot ovat löytäneet tiensä myös Suomeen ja ne ovat saatavilla Hyvän Tuulen Puodista. Maileg luo kontrastin nykymaailmalle, jossa kiire, melu ja melske ovat arkipäivää. Mailegin sanoja lainaten “Maileg on maailma, jossa tulitikkurasiat voivat olla hiiren sänkyjä, prinsessat ovat täydellisiä teevieraita ja kissat voivat olla hiirten ystäviä.” Mailegin arvot perustuvat lapsuuden mielikuvitusmaailmaan ja se näkyy näissä ihanissa, suloisissa ja perinteisissä lasten leluissa.  

Maileg Hiiri 
Maileg hiiret ovat tunnetuimpia hahmoja Maileg-maailmassa. Löydät Mailegin hiiriperheestä hiiriprinsessan, -ballerinan, -seikkailijan, -tarjoilijan, -kuninkaan, -prinssin, -isovanhemmat ja monet muut valloittavat hiiret. Osa suloisista hiiristä nukkuu kauniissa tulitikkurasioissa. Mailegin hiiriperheen jäsenet ovat tyylikkäästi puettuja ja niille voi hankkia myös vaihtovaatteita tai tehdä niitä itse. 

Maileg Pupu 

Suloiset Maileg-puput vievät varmasti pienten ja vanhempienkin sydämet. Puput ovat saatavilla eri kokoisina ja hahmoja löytyy useita erilaisia. Nätteihin asuihin pukeutuneet Maileg-puput ovat laadukkaita ja tyylikkäitä. Valikoimasta löytyy myös aivan ihana “my first bunny” pupu perheen pienimmille. 

Maileg Nukkekoti 
Hyvän Tuulen Puodin Maileg valikoimasta löytyy myös paljon suloisia nukkekodin tarvikkeita. Näillä tarvikkeilla saat aikaan erittäin kauniin unelmien nukkekodin kalustuksen tai huoneen hiirille ja pupuille. Erilaiset sängyt, lamput, tuolit ja hyllyt antavat sinulle ja lapsillesi mahdollisuuden sisustaa ja somistaa haluamallanne tavalla! 

Maileg Joulu
Löydät valikoimastamme myös suositun Maileg-joulumalliston omasta tuoteryhmästään. Muun muassa suuren kysynnän Maileg tontut ovat saatavilla Hyvän Tuulen Puodista useassa eri koossa. Sopisiko sinun jouluusi upea metrin korkuinen Maileg tonttu? Nämä Mailegin nisset tuovat kotiisi kauniin perinteisen joulutunnelman. Lisäksi löydät valikoimastamme aivan ihanan Maileg joulukalenterin ja suloiset Maileg joulukuusenkoristeet.  

Nämä valloittavat Mailegin hahmot saavat niin isot kuin pienetkin hyvälle tuulelle. Lisäksi koska hahmoja on paljon erilaisia, lapsesi voivat kasvattaa Maileg perhettään hahmo kerrallaan jopa pidemmän aikaa! Näitä hahmoja on tosi hauska keräillä ja niitä kannattaakin toivoa syntymäpäivä- tai joululahjaksi. Ihanat Mailegin hahmot antavat lapsellesi ikimuistoisia leikkihetkiä, joissa mielikuvitus laukkaa vapaasti.

Terkuin, 
kauppiaasi Piia 

Usein kysyttyä  

1.  Mitä ovat Maileg-hahmot?
Maileg on tanskalainen leluvalmistaja, joka tuottaa laadukkaita ja perinteisiä lasten leluja kuten pupuja, hiiriä ja muita hahmoja. Hahmot ovat saaneet inspiraationsa lapsuuden mielikuvitusmaailmasta ja ovat ihana lahja lapselle.

2.  Mistä voin hankkia Mailegin hahmoja?
Maileg-hahmoja voit hankkia Hyvän Tuulen Puodista. Meillä on laaja valikoima erilaisia Maileg-hahmoja, kuten hiiriä, pupuja, nukkekotitarvikkeita ja joulumallisto.

3.  Mitä erilaisia hahmoja löytyy Mailegin valikoimasta?
Mailegin valikoimasta löytyy erilaisia hahmoja, kuten hiiriperheen jäseniä, prinsessapupuja, seikkailijahiiriä ja tonttuja. Lisäksi valikoimasta löytyy myös nukkekotitarvikkeita, kuten sängyt, lamput ja hyllyt.

4. Minkä kokoisia Mailegin tuotteet ovat?
Mailegin valikoimasta löytyy hahmoja eri kokoisina, kuten pieniä "my first bunny" pupuja sekä suurempia metrin korkuisia tonttuja.

5. Miten voin sisustaa nukkekodin Mailegin tuotteilla?
Hyvän Tuulen Puodin Maileg valikoimasta löytyy paljon suloisia nukkekodin tarvikkeita, kuten sängyt, lamput, tuolit ja hyllyt. Näillä tarvikkeilla voit sisustaa nukkekodin haluamallasi tavalla ja luoda unelmiesi nukkekodin.