Kylpyhuone ja sauna

Näytetään tuotteet 1 - 32 (174 tuotteesta)

Kylpyhuone ja sauna

Kylpyhuone ja sauna ovat kodin sisustuksessa huoneita, joihin voi pienelläkin vaivalla saada täysin erilaisen tunnelman. Raikkaus ja puhtaus kylpyhuoneessa ja saunassa ovat olennainen osa sisustusta. Lisäksi tekstiilit ovat tärkeitä kylpyhuoneen ja saunan sisustuselementtejä. Selaa Hyvän Tuulen Puodin kylpyhuone ja sauna kategorian tuotevalikoimaa saadaksesi sisustusinspiraatiota!

Hyvän Tuulen Puodin kylpyhuoneen ja saunan sisustustuotteet kategorioittain

Saunatekstiilit ja hamamit: Löydä kaikki saunatekstiilit, kuten laadukkaat pellavalaudeliinat, pefletit ja saunatyynyt yhdestä paikasta. Lisäksi monen väriset trendikkäät hamam-pyyhkeet ovat listattuna tähän kategoriaan.
Hamam-pyyhkeet ovat käteviä mukaan matkalle, salille tai vaikka rannalle! Ne kuivuvat nopeasti, ovat kevyitä kantaa mukana ja menevät erittäin pieneen tilaan. Viileinä iltoina voit käyttää hamamia myös hartiahuivina tai torkkupeittona. Monikäyttöinen hamam pyyhe sopii myös pöydälle, piknikille tai saunan lauteille. Nämä ihanuudet ovat 100% puuvillaa ja pestään 40-60 asteessa. Huom. pese pyyhe ennen käyttöä.

Kylpyhuoneen ja saunan sisustusideat

Kylpyhuoneen ja saunan kyltit ovat hauska yksityiskohta näiden huoneiden sisustuksessa. Hyvän Tuulen Puodista löydät paljon ihania pyyhenipsuja sekä WC- ja saunakylttejä. Kyltit on kiva yhdistää teeman mukaisesti.

Telineet ja koukut kylpyhuoneessa ovat toinen pieni, mutta tärkeä sisustuselementti. Valitse juuri sinun kylpyhuoneesii tyyliin sopivat telineet ja naulakot valikoimastamme. Jälleen pidä huoli, että samassa kylpyhuoneessa telineet ja koukut ovat linjassa toistensa kanssa. Tämä luo tasapainoisuutta.

Tekstiilit, kuten matot ja pyyhkeet kylpyhuoneessa ovat myös sisustuksen kannalta tärkeitä. Yhteen sopivat tekstiilit kylpyhuoneessa antavat huolitellun tunnelman.

Tuoksu on usein ensimmäinen asia, jonka kylpyhuoneessa pistää merkille. Ihana tuoksu kylpyhuoneessa antaa raikkauden ja puhtauden tuntua. On siis fiksua asettaa jokin ihana huonetuoksu kylpyhuoneeseen.

Säilytys on tärkeä osa kylpyhuoneen sisustuksessa. Usein kylpyhuoneesta löytyy jos jonkinlaista pulloa ja putelia. Kun tavarat ovat järjestyksessä on fiilis aivan erilainen, verrattuna niiden sekamelskaan. Jos kaappitilaa ei ole, kaunis säilytyslaatikko on yksinkertainen ratkaisu, jolla voit täysin muuttaa kylpyhuoneen ulkoasun.

Saunan sisustaminen voi tuntua haastavalta, mutta voit vaikuttaa saunan tunnelmaan mm. erilaisilla saunakiuluilla, saunamittareilla ja laudeliinoilla. Voit löytää paljon saunatuotteita Hyvän Tuulen Puodista.

Usein kysyttyä

1. Miten saan kesämökin saunasta tunnelmallisen?
Valitse saunan tyylin sopiva kiulu, saunamittari ja laudeliinat. Saunan nurkkaan voit laittaa somisteeksi vaikka kynttilälyhdyn ja vieraita varten kannattaa hommatta koukut, johon vieraspyyhkeet voi ripustaa.

2.Löytyykö valikoimasta saunatuoksuja?
Hyvän Tuulen Puodista löydät myös löylytuoksuja, joilla saat vaikka kivan koivuntuoksun saunaasi. Kokeile myös ihania metsäkylpyjä käsille ja jaloille.

3. Kuinka kauan tuotteiden toimituksessa keskimäärin menee?
Kaikki Hyvän Tuulen Puodin tuotteet löytyvät suoraan varastosta eli saat tilauksesi parissa arkipäivässä.

4. Miten minun kannattaa sisustaa kylpyhuoneeni?
Erilaisten pyyhekeiden ja laudeliinojen avulla kylpyhuoneeseen ja saunaan saa tunnelmaa esimerkiksi vuodenaikojen mukaan. Myös kauniit ja laadukkaat peseytymiseen ja ihonhoitoon tarkoitetut tuotteet tuovat kylpyhuoneeseen luksuksen tuntua.