SISUSTUSPUOTI

Näytetään tuotteet 1 - 32 (97 tuotteesta)

SISUSTUSPUOTI

Tervetuloa Sisustuspuotiiin, kaikkea kaunista kotiin! Tähän tuoteryhmään olen valinnut kauniita sisustustuotteita, joista toivottavasti löydät jotain kivaa kotiasi piristämään. Juuri pienet ja kauniit kodin sisustustuotteet ovat olleet Hyvän Tuulen Puodin lähtökohtana jo vuonna 2010. Varmaankin juuri siitä syystä kaikkea kaunista alkoi olla niin paljon, että tämä tuoteryhmä sisälsi parhaimmillaan yli 1000 tuotetta. Jaoinkin tuotteet tuoteryhmiin selailuasi helpottamaan, kuten Huonetuoksut, Kodin säilyttäminen, Naulakot ja koukut sekä Valaisimet. Kerrothan aina rohkeasti, jos voin palvella sinua paremmin!

Hyvän Tuulen Sisustuspuodin tuotteet kategorioittain:

Kesämökin sisustus: Kesämökkeilyryhmästä löydät ihanaa sisustustavaraa kesämökin sisustukseen ja säilytykseen. Kesämökkeilystä on myös itselleni tullut rakasta ajanvietettä viime vuosina ja joka kevät onkin kutkuttavaa odottaa milloin pääsee laittamaan mökillä paikkoja kuntoon.

Enkelit, linnut & perhoset: Täältä löydät laajan valikoiman ihastuttavia enkeli-, lintu- ja perhoskoristeita. Ne sopivat koristeeksi jouluna, pääsiäisenä ja ihan milloin vaan. Koristeet tuovat upean lisän myös esimerkiksi lahjapaketteihin.

Huonetuoksut: Huonetuoksuilla voit luoda juuri oikeanlaisen tunnelman kodin eri huoneisiin. Löydät tästä kategoriasta huonetuoksut, tekstiilituoksut, suitsukkeet ja tuoksupussit. Tiesitkö että tuoksut vaikuttavat voimakkaasti mielialaan ja kodin tunnelmaan? Kokeile ja ihastu!

Kodin säilyttäminen: Järjestelmällinen koti on tunnelmallinen koti. Tähän kategoriaan olen koonnut paljon ihania tuotteita kodin säilyttämiseen. Löydät tästä tuoteryhmästä erilaiset korit, hyllyt ja laatikot.

Kodin tekstiilit: Kodin tekstiilit ovat yksi tärkeimmistä sisustuselementeistä. Hyvän Tuulen Puoti tarjoaa laajan valikoiman ihania ja laadukkaita torkkupeittoja, tyynynpäällisiä ja keittiöpyyhkeitä.

Kyltit ja taulut: Kivoja kylttejä ja suosittuja kasvijulisteita

Naulakot ja koukut: Yksityiskohdat kodissa tekevät kokoaan suuremman muutoksen. Selaa valikoimaa kauniita ja ainutlaatuisia naulakoita ja koukkuja.

Ovennupit ja vetimet: Tuunaa laatikosto tai vaikka keittiö uuteen uskoon helposti ja edullisesti! Tästä tuoteryhmästä löydät erilaisia ovennuppeja ja vetimiä. Uusi ovennuppi voi tuoda aivan uuden elämän vanhalle kaapille tai laatikostolle. Kokeile myös rohkeasti vaihtoehtoa jossa jokainen vedin on erilainen!

Sammutuspeitteet: Kauniit kuviolliset sammutuspeitteet. Turvallisuus ja tyylikkyys voivat kuin voivatkin kulkea käsi kädessä.

Seinäkellot: Ihania seinäkelloja monessa eri koossa. Seinäkello on paljon muutakin kuin vain ajannäyttäjä. Se on nimittäin tärkeä osa sisustusta ja se voi olla jopa muun sisustuksen innoittaja!

Valaisimet: Erilainen valaistus eri kodin tiloissa luo täysin ainutlaatuisen tunnelman. Muista yleisvalaistuksen lisäksi kodissa myös aina epäsuora valo ja tunnelmavalaisimet.

Valokuvakehykset: Tästä tuoteryhmästä löydät paljon kauniita valokuvakehyksiä. Valokuva kauniissa kehyksissä on myös aina varma lahjaidea ystävälle! Eikö olisi ihanaa kun kaikki suosikkivalokuvat eivät olisi vain puhelimen tiedostoina. 

 

SISUSTUSIDEAT

Olohuoneen sisustusideat

Olohuone on keskeinen paikka kodissa. Se on yhdessäolon keskipiste, jonka vuoksi on ihanaa sisustaa olohuone kutsuvaksi ja tunnelmalliseksi. Hyvän Tuulen Puodista löydät paljon tuotteita olohuoneen sisustukseen, riippumatta siitä, minkä teeman olohuoneeseesi valitset.

Kodikas olohuoneen sisustus onnistuu lämpimillä väreillä, tunnelmallisella valaistuksella, pehmeillä tekstiileillä sekä puisilla sisustuselementeillä.

Pienen olohuoneen sisustus voi tuntua haastavalta, mutta sen ei tarvitse olla! Kun sisustat pientä olohuonetta, suosi vaaleita sävyjä ja hyödynnä valaistusta. Pieneen olohuoneeseen saa tilan tuntua, kun se on valoisa. Lisäksi voit leikitellä peileillä, joilla saa myös luotua tunnelman todellista suuremmasta tilasta.

Moderni ja skandinaavinen olohuoneen sisustus on pelkistettyä, minimalistista ja tyylikästä. Tässä tyylissä selkeys on tärkeää. Hyödynnä rauhallisia värejä ja yksinkertaisuutta.

Boho olohuoneen sisustus on värikästä ja luonnonläheistä. Mm. juuttiköysivalaisimet ja huonekasvit sopivat hyvin boho olohuoneen sisustukseen. Voit myös leikitellä erilaisilla kuvioilla ja kaiken kaikkiaan runsaudella. Hyödynnä esimerkiksi tauluja, tyynynpäällisiä, seinäkoristeita ja mattoja.

Maalaisromanttinen olohuoneen sisustus onnistuu, kun käytät kaaria, kukkakuvioita ja erilaisia sisustuselementtejä ihanilla teksteillä. Esimerkiksi lampunvarjostimilla, kattokruunuilla, koriste-esineillä ja valokuvakehyksillä saat aikaan maalaisromanttista tunnelmaa olohuoneeseen.

Makuuhuoneen sisustusideat

Makuuhuone on rauhan ja levon tyyssija. Paikka, jossa vietät melkein puolet ajastasi. Sen täytyy siis olla juuri sinun näköisesi ja tuntuisesi. Alla muutama vinkki makuuhuoneen sisustukseen.

Pienen makuuhuoneen sisustuksessa on tärkeää keskittyä olennaiseen ja käyttää tila mahdollisimman hyvin hyödyksi. Mieti korkeita kaappeja ja hyllyjä, jos tarvitset säilytysilaa. Pienessä tilassa vaaleat värit luovat myös tilan tuntua.

Tummansävyinen sisustus sopii parhaiten isoon makuuhuoneeseen. Tummilla sävyillä saat tunnelmallisen ja elegantin fiiliksen. Tummassa makuuhuoneessa voit myös leikitellä erilaisilla valaisimilla ja materiaaleilla.

Vaalea makuuhuoneen sisustus luo ihanan raikkaan ja ylellisen tunnelman. Sisustusvinkkinä valitse täysin valkoisen sijaan makuuhuoneeseen teemaväri, josta voit murtaa erilaisia hentoja sävyjä. Hyödynnä pehmeitä ja hentoja tekstiilejä esimerkiksi verhoissa ja päiväpeitossa. Vaaleassa makuuhuoneessa tummat yksityiskohdat, kuten valokuvakehykset tai valaisimet luovat kivan kontrastin ja hieman ryhtiä.

Maalaisromanttinen makuuhuoneen sisustus on hauskaa! Hyödynnä kuviotapetteja, kuvioitua päiväpeittoa ja tyynynpäällisiä. Kaaret toimivat maalaisromanttisessa sisustuksessa aina. Lisäksi lamput ja valokuvakehykset ovat hyvä tapa luoda maalaisromanttista tunnelmaa.

Boho makuuhuoneen sisustuksessa keskeistä on maanläheiset värit ja luonnonmateriaalit. Rottinkikalusteet ja juuttimatot sopivat hyvin boho makuuhuoneeseen. Lisäksi lampunvarjostimet ja seinäkoristeet ovat helppo tapa luoda boho tunnelmaa. Hyödynnä myös torkkupeittoja ja tyynynpäällisiä.

Usein kysyttyä

1. Mikä on tämän hetken suosituin trendi kodin sisustuksessa?
Suosituinta sisustustrendiä kysytään minulta todella usein. Omassa sisustuksessani ja myös koko tuotevalikoimassani olen aina panostanut siihen että kaikki miellyttää omaa silmää. Trendit vaihtuvat usein ja on kiva välillä ostaa jokin pieni koriste-esine tai tekstiili viimisimmän trendin mukaisesti mutta sisustuksessa muista suosia niitä värejä, tekstuureja ja esineitä joista itse pidät.

2. Miten voin suosia kestävää kehitystä sisustuksessa?
Kannattaa valita luonnonmateriaaleja ja biohajoavia tuotteita. Suosittelen myös satsaamaan laatuun. Kannattaa valita kestäviä tuotteita, jotka ovat helposti muunneltavissa pienillä yksityiskohdilla.

3. Onko huoneen koolla väliä, kun valitsen valaistusta?
Valaistuksen vallinnassa on äärimmäisen tärkeää ottaa huomioon huoneen koko. Myös huoneen sijainti ja luonnonvalon määrä ovat tärkeitä tekijöitä. Ison huoneeseen kannattaa valita keskimäärin 3 valoyksikköä, kun sen sijaan pienempään huoneeseen riittää yleensä yleisvalon lisäksi 1-2 valaisinta.