OUTLET

Näytetään tuotteet 1 - 32 (325 tuotteesta)

OUTLET

Hyvän Tuulen Puodista löytyy myös sisustusverkkokauppa outlet. OUTLET tuoteryhmästä löydät superedullisesti II-laatuisia tuotteita ja muita valikoimasta poistuvia tuotteita. Muistathan aina kurkata tarkemmat tuotetiedot tuotteiden omilta tuotesivulta, niin näet mitä vikaa II-laatuisissa tuotteissa on. Monet outletryhmän tuotteista ovat hyvinkin käyttökelpoisia, jos pienet ulkonäölliset viat eivät sinua haittaa. Lisäksi OUTLET tuoteryhmässä on myös mukana paljon alennettuja valikoimasta poistuvia tuotteita, joissa ei ole ollenkaan mitään vikaa. Kannattaa siis seurata Puodin OUTLET-tuoteryhmää ja hyödyntää superedullisia OUTLET-hintoja!

Mikä ihmeen II-laatu?
II-laatuiset tuotteet ovat tuotteita, joita ei voi syystä tai toisesta myydä täysihintaisina. Näissä tuotteissa voi olla esimerkiksi valmistusvirheitä tai niiden pakkaus saattaa olla kärsinyt ja siksi ne eivät ole niin sanotusti uuden veroisia. Monet näistä tuotteista ovat kuitenkin hyvinkin käyttökelpoisia ja siksi niitä ei olisi mitään järkeä heittää pois! Ajattelemme ekologisesti. Hyvän Tuulen Puoti myy II-laadun tuotteita superedulliseen hintaan OUTLET tuoteryhmässä! II-laadun tuotteet on nimetty erikseen ja niiden tuotekuvauksissa on kerrottu, mikä niissä on vikana. Suosittelen siis aina tarkastamaan II-laadun tuotteen omalta tuotesivulta tarkemmat tuotetiedot ja viankuvaukset.

Poistomyynti
II-laadun tuotteiden lisäksi Puodin OUTLET ryhmässä myydään myös sellaisia tuotteita, jotka ovat poistumassa valikoimastamme. Näissä tuotteissa ei siis ole mitään vikaa. Ne ovat täysin uusia ja hyväkuntoisia, mutta niiden aika suuressa valikoimassamme on tullut päätökseen. Valikoimasta poistuvien tuotteiden tuotekuvauksessa on myös mainittu “poistuu valikoimasta”. OUTLET tuoteryhmän poistomyyntituotteiden joukosta voit myös tehdä valtavan hyviä löytöjä, koska OUTLET tuotteet ovat superedullisia!

Miksi OUTLET tuotteita kannattaa hyödyntää?
OUTLET tuotteiden hyödyntämine on monestakin syystä kannattavaa! Listasin tähän muutamia syitä, joiden avulla voit hyvällä omallatunnolla shoppailla Puodin OUTLET tuotteita.

Superedulliset hinnat! Tämän tuoteryhmän tuotteiden hintoja on todellakin alennettu paljon. Voit siis tehdä aivan uskomattomia löytöjä tuotteista, joiden normaalihinta voi olla paljonkin enemmän. Säästäminen on aina kannattavaa!
Voit hyödyntää viimeisen tilaisuuden! Tässä tuoteryhmässä on valikoimasta poistuvia tuotteita, eli nyt on viimeinen tilaisuutesi ostaa niitä Hyvän Tuulen Puodista!
Kestävä valinta! Sen sijaan, että II-laadun tuotteet heitettäisiin menemään, ne myydään Puodin OUTLET ryhmässä. Siksi niiden hankkiminen on kestävä valinta (:

OUTLET tuoteryhmää päivitetään tasaisin väliajoin, joten suosittelen kurkkaamaan tänne aina silloin tällöin, jos haluat löytää hyviä tarjouksia ja antaa kakkoslaadun tuotteille toisen mahdollisuuden!

Huomioithan, että OUTLET-tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Terkuin,
Kauppiaasi Piia

Usein kysyttyä
1. Mikä on II-laatu ja mitä se tarkoittaa Hyvän Tuulen Puodissa?
II-laatuiset tuotteet ovat tuotteita, joita ei voi myydä täysihintaisina. Niissä voi olla valmistusvirheitä tai niiden pakkaus saattaa olla vahingoittunut. Monet näistä tuotteista ovat kuitenkin käyttökelpoisia, ja siksi niitä myydään superedulliseen hintaan OUTLET-tuoteryhmässä. Tuotteiden vioista kerrotaan tuotteen omalla tuotesivulla, joten suosittelen tarkistamaan ne ennen ostamista.

2.Mitä tarkoittaa poistomyynti?
Poistomyynti tarkoittaa tuotteita, jotka ovat poistumassa valikoimasta. Näissä tuotteissa ei ole mitään vikaa, ne ovat täysin uusia ja hyväkuntoisia, mutta niiden aika suuressa valikoimassa on tullut päätökseen. Valikoimasta poistuvien tuotteiden tuotekuvauksessa mainitaan yleensä "poistuu valikoimasta". Kannattaa pitää silmät ka korvat auki näiden tuotteiden osalta, jos haluat tehdä edullisia löytöjä.

3.Miksi kannattaa hyödyntää OUTLET-tuotteita?
OUTLET-tuotteiden hyödyntäminen on kannattavaa monestakin syystä. Ensinnäkin, niiden hinnat ovat erittäin edulliset, ja voit säästää rahaa. Toiseksi, OUTLET-tuotteissa on usein kyse viimeisestä tilaisuudesta ostaa tuote, joka on poistumassa valikoimasta. Kolmanneksi, OUTLET-tuotteiden ostaminen on kestävä valinta, koska II-laatuiset tuotteet myydään sen sijaan, että ne heitettäisiin pois.Muistathan kuitenkin, että OUTLET-tuotteilla ei ole palautusoikeutta.