Bukowskin pehmot

Näytetään tuotteet 1 - 32 (134 tuotteesta)

Bukowskin pehmot

Tilaa Bukowskin ihastuttavat nallet ja muut pehmot kätevästi netistä Hyvän Tuulen puodista. Bukowskin nallet ja muut pehmolelut ovat halattavan pehmeitä, erittäin laadukkaita ja kaikin puolin täysin vastustamattomia!
Bukowskin pehmot ovat turvallisia myös perheen pienimmille, koska silmien kiinnitys on erityisvarmistettu. Kaikki pehmot voi pestä käsin 30 asteessa. Myös paloturvallisuuteen on panostettu.

Barbara Bukowski aloitti pehmonallejen suunnittelun omille pojilleen vuonna 1990 ja nyt ne ovat suosittuja ympäri maailman. Hauskaa on myös se, että jokaisella Bukowskin pehmolla on oma nimensä! Löydät valikoimastamme pehmoiset nallet, puput, kissat, apinat, oravat, koirat ynnä muut Bukowskin pehmoeläimet. Bukowskin pehmolelut ovat ihana lahja lapselle, mutta kauniita myös sisustukseen vähän vanhemmillekin. Lisäksi Bukowskilta löytyy suosittuja uniriepuja ja häälahjaksi sopivat hääpukuihin pukeutuneet nallet morsian ja sulhanen.

Lastenhuoneen Sisustusideat

Lastenhuoneen sisustus on hauskaa puuhaa. Kun sisustat lastenhuonetta käytä paljon värejä, kuvia, kuvioita ja muotoja. Näin lastenhuone on leikkiin kannustava ja lapsen mielikuvitus pääsee valloilleen. Lastenhuoneessa on myös tärkeää asettaa lelut, kirjat ja huonekalut niin, että ne ovat lapselle helposti saavutettavissa. Järjestelmällisyys helpottaa lapsen touhuamista ja myös siivoamista. Anna lapselle mahdollisuus vaikuttaa oman huoneen sisustukseen esimerkiksi valitsemalla lelut tai huoneen väri ihan itse. Myös erilaiset valokuvat lastenhuoneen seinällä, kuten vauvakuvat ja kuvat sisaruksista sekä perheestä ovat ihania joka päiväisiä muistutuksia siitä, että lapsi on rakkauden ympäröimänä.

Pojan tai tytön lastenhuoneen sisustuksen ei sinällään tarvitse erota toisistaan. Nykyään lastenhuoneen sisustustrendeinä on käyttää paljon suhteellisen neutraaleja värejä kuten keltaista, oranssia ja vihreää perinteisen tytön vaaleanpunaisen ja pojan sinisen sisustuksen sijaan. Jos lapsella on oma lempiväri, lempiharrastus tai mielenkiinnon kohde voit hyödyntää niitä sisustusteemaa valitessasi. Tärkeää on myös asettaa kirjat ja lelut niin, että lapsi voi helposti käyttää niitä myös itsenäisesti.

Pienen lastenhuoneen sisustus, kuten minkä tahansa pienen huoneen sisustus, voi tuntua haastavalta, koska tilaa on vain vähän. Pieneen lastenhuoneeseen sopii hyvin parvisänky, jonka alla olevaa tilaa voi käyttää hyödyksi. Lapsestakin voi olla hauskaa ja jännittävää nukkua yläsängyssä. Lisäksi erilaiset hyllyt ja sängyn alla olevat vetolaatikot toimivat pienessä lastenhuoneessa. Kun säilytystilaa on rajoitetusti voit myös säilyttää osaa leluista ja vaatteista yläkaapissa ja vaihtaa käytössä olevia leluja ja vaatteita aina silloin tällöin. Erilaiset hauskat roikkuvat valaisimet toimivat myös pienessä huoneessa. Esimerkiksi Cotton ball pallovalot ovat hauska lisä lastenhuoneen sisustukseen.

Usein kysyttyä
1.Mitä värejä lastenhuoneen sisustuksessa kannattaa suosia?
Lastenhuoneen sisustuksessa kannattaa suosia maanläheisiä rauhottavia sävyjä. Kannattaa panostaa säiltykseen ja materiaaleihin, jotta huoneen voi pitää helposti puhtaana.

2. Kuinka pitkä toimitusaika Bukowskin pehmoilla on?
Bukowskin pehmot ovat Hyvän Tuulen Puodissa heti toimitettavissa eli saat pehmon itsellesi tai lahjaksi parissa arkipäivässä.

3. Missä maassa Bukowski pehmot on valmistettu?
Bukowskin pehmot valmistetaan EU:n alueella Buowskin omassa tehtaassa ja ovat erittäin laadukkaita.

4. Miten saan pidettyä Bukowskin pehmot mahdollisimman hyvässä kunnossa?
Bukowskin nallet, puput ja muut pehmot voit pestä 30 asteessa. Pese siis pehmosi rohkeasti kun tarvetta on ja kuivata vaakatasossa. Nallea voit muotoilla jo kuivatusvaiheessa takaisin alkuperäiseen muotoonsa. 
Bukowskin pehmot ovat halattavan ihania eivätkä ole moksiskaan jos siinä välilä vähän suttaantuu.