TEKOKUKAT

Näytetään tuotteet 1 - 32 (324 tuotteesta)

TEKOKUKAT

Aidon näköiset tekokukat sisustuksessa ovat toimiva ja huoleton tapa lisätä kasveja sisustukseen. Olen itse todella huono huonekasvien ja kukkien hoidossa, joten tekokukat ovat olleet ihana, kestävä ja edullinen vaihtoehto! Tekokukka tai tekokasvi on mainio vaihtoehto myös paikkoihin, joissa viherpeukalonkin on vaikea saada kukkia menestymään kuten kylpyhuone tai takanpäällinen. Hyvän Tuulen Puodissa olen panostanut äärimmäisen laajaan valikoiman erilaisia aidon näköisiä tekokasveja, tekokukkia, tekokransseja, tekokukkaköynnöksiä, tekoviherkasveja jne! Selaa rauhassa valikoimaa tekokukat tuoteryhmässä ja löydä kestoversio omasta lempikukastasi. Valikoima on laajentunut niin paljon että siirsin tekoviherkasvit omaan tuoteryhmäänsä selailua helpottamaan.

Sisustusideat

Tekokukat ovat loistava ratkaisu parvekkeelle. Kieputa esimerkiksi kauteen sopiva tekokukkaköynnös parvekkeen kaiteen ympärille tai ripusta tekokranssi parvekkeen oveen tuomaan tunnelmaa. Tekokukat ovat siitä hyviä, että ne viihtyvät pohjois-, etelä-, itä- ja länsiparvekkeilla, eikä sinun tarvitse huolehtia kastelusta edes lomamatkan aikana! Tekokukat ovat siis loistava ja huoleton somistus parvekkeelle.

Tekokranssi on helppo tapa muuttaa kodin tunnelmaa kauden mukaan. On ihanaa, kun tekokranssin on kerran ostanut ja se on joka vuosi valmiina käyttöön. Kranssivalikoimastamme löytyy mm. havukranssi, kesäkranssi, syyskranssi ja joulukranssi. Näyttävän kranssin voi ripustaa joko parvekkeen oveen tai ulko-oveen toivottamaan vierailijat tervetulleeksi. Voit myös halutessasi tuunata yksinkertaisesta kranssista omanlaisesi lisäämällä esimerkiksi valoja, nauhoja tai muita tekokukkia.

Tekokukkakimppu on ajaton vaihtoehto, kun haluat kauniita kukkia esimerkiksi ruokapöytään. Löydät paljon erilaisia tekoleikekukkia ja kukkaoksia Hyvän Tuulen Puodista. Voit siis myös valita mieleisesi kukat ja solmia itse ikioman kimppusi, joka ei vanhene koskaan!

Aidon näköiset tekokukat kuten hortensia, elämänlanka, pioni, leinikki ja dahlia tuovat varmasti iloa arkeen vuodenajasta riippumatta. Täällä pohjoisessa kukka-kausi on niin lyhyt, että on kiva, kun tekokukat antavat mahdollisuuden ihastella näitä ruukkukukkia pidemmän aikaa. Tekokukka sopii hyvin myös ikkunalaudalle, sekä kesällä että talvella, sillä se ei säikähdä paahtavaa kuumuutta eikä hyytävää kylmyyttä. Valitse siis mieleisesi tekoruukkukukka ja somista niillä kotiasi.

Tekokasvi on siitä hyvä vaihtoehto, että se kestää ulkonakin melko hyvin. Suosituimpia tekokukkia Hyvän Tuulen Puodissa ovatkin eri väriset tekokanervat jotka nimenomaan sopivat hyvin ulkokäyttöön. Lisäksi näyttävä puksipuupallo on loistava lisä terassin tai parvekkeen sisustukseen ja se on syksyllä todella kaunis kun lisäät led-valot sen ympärille. Talviaikaan muut tekokukat kannattaa nostaa suojaan niin ne säilyvät parempana eikä lumikuorma rasita niitä.

Usein kysyttyä
1. Tarvitseeko tekokukkia huoltaa? Mikä on paras tapa puhdistaa ja hoitaa tekokasveja?
Tekokukat ja tekokasvit ovat melkeinpä huoltovapaita. Pölyä kuitenkin kertyy kuten kaikkeen muuhunkin ajan myötä, siihen auttaa yleensä pelkkä hellävarainen suihkuttelu vedellä. Itse vien tekokukkiani aika ajoin ihan kylpyhuoneeseen suihkun alle. Lehtiä voit tarvittaessa myös varovasti pyyhkiä.

2. Kuinka yleistä on käyttää tekokasveja sisustuksessa?
Tekokasvien suosio kasvaa koko ajan, paljolti niiden laadun parannuttua niin paljon että ne näyttävät hyvin aidoilta. Tekokukat pärjäävät kotona tai mökillä silloinkin kun et ole niitä hoitamassa mikä antaa paljon vapautta liikkumiseen ja kukkaloisto on kuitenkin aina parhaimmillaan.

3. Mitä kukkia Hyvän Tuulen Puodin valikoimasta löytyy?
Hyvän Tuulen Puodista löydät todella laajan valikoiman erilaisia tekokukkia. Valikoimasta löytyy ruukkukukkia, leikkokukkia, erilaisia oksia, kukkakimppuja, viherkasveja ja kransseja. Jos et löydä suosikkikukkaasi valikoimastamme, otathan rohkeasti yhteyttä piia@hyvantuulenpuoti.fi.