Gekkofix sisustuskalvot

Näytetään tuotteet 1 - 32 (153 tuotteesta)

Gekkofix sisustuskalvot

Haluatko uudistaa kodin pintoja ja tehdä pientä pintaremonttia ilman suuria investointeja tai arjen pysäyttäviä remonttijärjestelyä? Jos vastauksesi on kyllä, Gekkofix on varmasti sinulle sopiva tuote! Gekkofix sisustuskalvo on monikäyttöinen tuote, joka sopii sisustamiseen ja kodin pintojen uudistamiseen. Helppokäyttöinen kalvo sopii kodin koville pinnoille, jotka on valmistettu puusta-, lasista-, kivestä-, metallista- ja teräksestä. Kestävän pintansa ansiosta Gekkofix kestää myös hyvin kulutusta. Tutustu Gekkofix sisustuskalvoihin, kun haluat uudistaa kodin pintoja helposti ja edullisesti!

Gekkofix sisustuskalvo
Gekkofix sisustuskalvot sopivat hyvin kodin pintojen uudistamiseen. Näiden sisustuskalvojen avulla voit todellakin päästää mielikuvituksesi valloilleen ja tehdä kodistasi juuri oman näköisesi. Mieti kaikkia mahdollisuuksia huonekalujen tuunaamisesta seinien päällystämiseen. Sisustuskalvojen avulla saat yksinkertaiset huonekalut tuunattua persoonallisiksi tai vaikka peitettyä epäsiistit kolhut ja muut kulumisen jäljet.

Sisustuskalvojen asentaminen on helppoa! Sinun täytyy vain puhdistaa ja kuivata pinta, jolle haluat asettaa kalvon ja leikata tarvittava pala kalvosta. Käytä apunasi muovilastaa ilmakuplien tasoittamiseen! Kodin pintojen uudistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Sisustusideat
Lastenhuoneen huonekalut voi päällystää osittain tai kokonaan erilaisilla Gekkofix sisustuskalvoilla. Näin saat huonekaluista ihanan värikkäät ja persoonalliset juuri oman lapsesi maun mukaan! Selaa yhdessä lapsesi kanssa sisustuskalvojen valikoimaa ja anna hänen valita oma suosikkinsa!

Keittiön remontissa usein vaihdetaan seinien pinnoitusta. Mitä sanoisit, jos se olisikin mahdollista pienellä vaivalla ja pienellä budjetilla! Keittiön kaapien alla olevan seinän voi päällystää Gekkofix sisustuskalvolla. Näin saat ihanan keittiöremontin suoritettua nopeasti, kätevästi ja edullisesti, mutta päivitetty fiilis on silti sama!

Gekkofix sisustuskalvot ovat ihanan monikäyttöisiä! Tilaa Gekkofix jo tänään ja päästä mielikuvituksesi valloilleen. Jos sinulla on jotain kysyttävää Puodin Gekkofix sisustuskalvo valikoimasta niin olethan rohkeasti yhteydessä!

Terkuin,
Kauppiaasi Piia

Usein kysyttyä:

1.Mitä Gekkofix-sisustuskalvot ovat ja mihin niitä voi käyttää?
Gekkofix-sisustuskalvo on monikäyttöinen tuote, joka sopii sisustamiseen ja kodin pintojen uudistamiseen. Se sopii kodin koville pinnoille, jotka on valmistettu puusta, lasista, kivestä, metallista tai teräksestä. Kalvojen avulla saat ihanan uuden ilmeen kotiisi.

2.Kuinka helppoa Gekkofix-sisustuskalvojen asentaminen on?
Gekkofix-sisustuskalvojen asentaminen on helppoa! Sinun täytyy vain puhdistaa ja kuivata pinta, jolle haluat asettaa kalvon ja leikata tarvittava pala kalvosta. Käytä apunasi muovilastaa ilmakuplien tasoittamiseen!

3.Mitä erilaisia sisustusideoita Gekkofix-sisustuskalvojen avulla voi toteuttaa?
Gekkofix-sisustuskalvojen avulla voi toteuttaa monia erilaisia sisustusideoita, kuten huonekalujen tuunaamista seinien päällystämiseen. Lastenhuoneen huonekalut voi päällystää osittain tai kokonaan erilaisilla Gekkofix-sisustuskalvoilla, ja keittiön kaapien alla olevan seinän voi päällystää Gekkofix-sisustuskalvolla, jolloin keittiöremontti voidaan suorittaa nopeasti, kätevästi ja edullisesti.

4.Onko Gekkofix-ikkunakalvoja myös valikoimissanne?
Ilman muuta löytyy! Ikkunakalvot ja ikkunatarrat löydät tuoteryhmästä Ikkunakalvot.