Pöytäkynttilät

Näytetään tuotteet 1 - 32 (239 tuotteesta)

Pöytäkynttilät

Tervetuloa löytöretkelle kauniiden pöytäkynttilöiden ja tuoksukynttilöiden maailmaan Hyvän Tuulen Puotiin! Olen valinnut valikoimaamme laadukkaita ja tyylikkäitä pöytäkynttilöitä, jotka tuovat tunnelmaa ja valoa sekä ovat kauniita lahjaideoita. Olipa kyseessä sitten juhla, romanttinen illallinen tai rentouttava hetki kotona, löydät Puodista juuri sinulle sopiva pöytäkynttilän.

Laajasta valikoimastamme löydät pöytäkynttilöitä erilaisissa muodoissa ja väreissä eli voit valita juuri omaan sisustukseesi sopivan mallin. 

Hemmottele aistejasi valikoimamme tuoksukynttilöillä. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia tuoksuja, jotka luovat miellyttävän ilmapiirin kotiisi. Valitse esimerkiksi raikas puuvillan tuoksu, rauhoittava laventeli tai herkullinen vanilja ja anna kynttilän tuoksun täyttää kotisi.

Uusimmat pöytäkynttilämme valmistetaan käsityönä taitavien artesaanien toimesta. Tämä takaa kynttilälle oman uniikin ilmeen ja laadukkaan lopputuloksen. Käsityö antaakin kynttilöille persoonallisen ja huolella tehdyn säväyksen.

Selaa valikoimaamme verkkokaupassa ja löydä suosikkisi. Valitse haluamasi pöytäkynttilät, lisää ne ostoskoriin ja tee tilaus helposti netissä. Toimitamme tuotteet aina nopeasti parissa arkipäivässä.

Luo tunnelmaa ja kauneutta tilaamalla laadukkaat pöytäkynttilät Hyvän Tuulen Puodista. Tee jokaisesta hetkestä erityinen näiden kauniiden kynttilöiden avulla!