KAUPPIAS SUOSITTELEE

Näytetään tuotteet 1 - 32 (99 tuotteesta)

KAUPPIAS SUOSITTELEE

Tervetuloa Hyvän Tuulen Puotiin! Keräsin tähän tuoteryhmään omia suosikkejani valikoimastamme sekä tuotteita, joista saatu positiivinen palaute teiltä on ollut niin vakuuttavaa, että tuotetta on ilo suositella muillekin :)

Oma sisustusmakuni perustuu rauhallisiin ja lämpimiin väreihin. Rakastan kynttilöitä ja tuoksuissa minua viehättää melko miedot ja toisaalta pirtsakat tuoksut. Kehon puhdistustuotteissa uusin suosikkini on Hyvän Tuulen oma mustikantuoksuinen nestesaippua. Ihana mieto tuoksu eikä saippua kuivata käsiä. Ja lisäksi saippua on täysin vegaaninen.

Nestesaippuan lisäksi Hyvän tuulen omasta tuotesarjasta löytyy myös tiskiaine, yleisputsari, pyykinpesuaine ja pyykkietikka. Tuotteet ovat ekologisia, vegaanisia ja valmistettu Suomessa. Olen niin innoissani omasta tuotesarjastamme ja toivon että sinäkin ihastut siihen!

Yksi ehdoton suosikkini tuotevalikoimassamme on pyykkietikka, joka on ollut aivan uskomaton tuote! Joko olet tutustunut? Oman tuotesarjamme pyykkietikan lisäksi valikoimasta löytyy tunnettu Le Pere Pelletier -pyykkietikka. Kätevä pyykkietikka korvaa huuhteluaineen, raikastaa pyykin ja pitää myös itse pesukoneen puhtaana. Lisäksi pyykkietikkaa voi käyttää myös ekologisena yleispuhdistusaineena. Pyykkietikan hyötyjä ovat mm:

Poistaa pesuainejäämät pyykistä.
Ei jätä itse mitään jäämiä pyykkiin. Etikan tuoksu haihtuu kokonaan viimeistään pyykin kuivuessa.
Pyykistäsi tulee ihanan pehmeää sekä erittäin raikasta.
Estää pesuainesaostumat pyykkikoneessa ja pitää koneen puhtaana ja raikkaana.
Poistaa vaikeitakin hajuja pyykistä, kuten savun, homeen ja rasvan hajut.
Kirkastaa pyykin värejä.
Poistaa tahroja.
Vähentää vaatteiden sähköisyyttä.
Ekologinen tuote, joka ei sisällä mitään yleisesti allergisoivia aineita.
Antiseptinen tuote joka poistaa myös kellastumista.
Ei huononna pyyhkeiden imukykyä kuten tavalliset huuhteluaineet.

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, vai mitä? Mutta näin se vaan on.

Toivon koko sydämestäni, että löydätte Hyvän Tuulen Puodista myös omia ihania suosikkituotteita! Lisäksi etsin aktiivisesti uusia tuotteita laajentamaan Puodin valikoimaa. Tavoitteena on myös kasvattaa meidän omaa Hyvän Tuulen tuotevalikoimaa tasaiseen tahtiin. Olen aina avoin ehdotuksille, joten kerro siis, jos mielessäsi on jokin kiva tuote, joka sopisi mielestäsi valikoimaamme! Toivottavasti viihdyt Hyvän Tuulen Puodissa!
Terkuin, Piia Hyvän Tuulen Puodista

Usein kysyttyä

1. Minulla on oma sisustustavaramerkki. Voinko saada tuotteitani myyntiin Hyvän Tuulen Puotiin?
Ole rohkeasti yhteydessä piia@hyvantuulenpuoti.fi ja tarjoa tuotteitasi Puodin valikoimiin.

2. Kuinka kauan tilauksessa kestää saapua?
Hyvän Tuulen Puodissa kaikki tuotteet löytyvät suoraan varastosta joten saat tilauksesi perille parissa arkipäivässä.

3. Tuotetta, jonka halusin tilata ei enää löydy Hyvän Tuulen Puodin valikoimasta. Mitä teen?
Jos tuotetta ei näy verkkokaupassamme sitä ei tällä hetkellä valitettavasti löydy varastosta. Laitathan rohkeasti viestiä piia@hyvantuulenpuoti.fi niin tarkistan onko tuotetta mahdollisuutta saada lisää ja millä aikataululla.