Rasia kirjan mallinen Flower

19,90€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 1294
Varastossa: 11

Tutustu tyylikkääseen ja monikäyttöiseen Flower-rasiaan, joka on suunniteltu näyttämään kirjalta. Tämä kaunis rasia on käytännöllinen säilytysrasiana kotona ja toimistossa ja toimii myös todella hyvin lahjarasiana. Hyvän Tuulen Puodista löydät laajan valikoiman näitä kirjarasioita ja tämä malli on yksi omista suosikeistani. Tyylikäs musta väri ja kauniit kukkakuviot antavat rasialle kivan fiiliksen. Itse säilytän rasiassa saatuja kortteja.

Flower-rasian koko on 17 x 26 cm, ja sen syvyys on 5 cm, mikä tekee siitä sopivan monenlaisille esineille. Kiva kirjanmallinen muoto tekee siitä erinomaisen säilytysratkaisun, jonta voit helposti ns. piilottaa näkyville. Voit käyttää sitä lahjapakettina, joka antaa lahjalle ylimääräisen yllätyselementin, tai voit käyttää sitä piilopaikkana kirjahyllyssä kirjojen välissä.

Rasia on valmistettu mdf-puusta, joka on tunnettu kestävyydestään. Rasian pinta on PU-materiaalia, joka jäljittelee kulunutta nahkaa ja antaa rasialle vintage-ilmeen. Tämä yhdistelmä tekee kauniista rasiasta sekä kestävän että tyylikkään.

Flower-rasia on paitsi käytännöllinen säilytysratkaisu, myös tyylikäs sisustuselementti. Sen ainutlaatuinen muotoilu ja huomiota herättävä ulkonäkö tekevät siitä mielenkiintoisen keskustelunaiheen. Se on täydellinen lahja kirjan ystäville tai erinomainen lisä omaan kirjahyllyysi.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio