PÄÄSIÄINEN

Näytetään tuotteet 1 - 32 (390 tuotteesta)

Pääsiäinen

Pajunkissan hento pää iloisena pilkistää.
Kevätsade ropsahdellen kutittelee nenää nallen.
Vesi puroon huuhtoutuu, on siis metsän huhtikuu.

Pääsiäissisustus

Pääsiäisen ihana aika tuo aina kepeän valon ja kevään tunnelman mukanaan. Pääsiäinen on iloinen juhla ja pitkän talven jälkeen se tuntuu jotenkin erityisen virkistävältä. Narsissit, pääsiäismunat, koristepuput ja pajunkissat saavat hyvän mielen niin isoille kuin pienillekin. Tähän tuoteryhmään on koottu Hyvän Tuulen Puodin ihania pääsiäiskoristeita ja muita pääsiäisteemaisia sisustustuotteita. Selaa siis rauhassa valikoimaa ja tilaa suosikkisi.

Pääsiäisen koristeet

Pääsiäinen on sitä aikaa, kun keltaiset ja pastellinväriset pääsiäiskoristeet kaunistavat kotia. Pääsiäispupujen, pääsiäistipujen ja pajunkissojen lisäksi erilaiset pääsiäismunakoristeet ja kestonarsissit ovat ihania ja suloisia pääsiäiskoristeita. Lisäksi pääsiäisteemaiset servietit ovat kiva yksityiskohta ja lisä pääsiäiskattaukseen. Löydät Hyvän Tuulen Puodista paljon erilaisia pääsiäisservettejä, muun muassa pupu- ja höyhenkuoseissa. Ekstrana vielä yksi hauska pääsiäiskoristeidea on tietenkin keväiset Cotton Ball Lights pallovalosarjat! Pastellin keltaiset, oranssit ja keväänvihreät cotton ball valot sopivat hyvin pääsiäisen teemaan.

Pääsiäistiput ja pääsiäispuput

Löydät Hyvän Tuulen Puodista valtavan valikoiman ihania koristepupuja ja koristetipuja, jotka sopivat hyvin pääsiäiskoristeiksi kotiisi. Puodin koristepuput ovat myös suosittuja kodin somistajia vuoden jokaisena päivänä. Omia suosikkejani ovat koristepuput, jotka tulevat tarjoiluastian kanssa. Onko mitään suloisempaa kuin pääsiäispupu, joka tarjoilee kulhostaan suklaamunia? Toinen ehdoton osa pääsiäistä ovat tietenkin narsissiruukussa tai rairuohossa asustavat suloiset ja perinteiset pääsiäistipukoristeet, joita löytyy tietenkin Puodin pääsiäiskoristevalikoimasta. Lisäksi salimruukku puput ovat suloisia ja sopivat hyvin parvekkeelle tai terassille.

Pääsiäisen askartelu

Askartelu on myös olennainen ja hauska osa pääsiäistä. Esimerkiksi pajunkissojen koristelu on hauskaa puuhaa sekä nuorille että vähän vanhemmillekin. Hyvän Tuulen Puodista löytyy paljon kauniita ja värikkäitä höyhenkoristeita, joilla on ihana koristella virpomavitsoja. Koristellut pajunkissat ovat myös ihana kevätkoriste kotona, vaikka niillä ei lähtisikään virpomaan. Pajunkissat ovat kyllä aina ihana kevään merkki. Perinteisten höyhenkoristeiden lisäksi Puodin suositut kukan muotoiset höyhenkoristeet ovat erittäin tyylikäs vaihtoehto pajunkissojen koristeeksi.

Mielestäni on ihana koristella kotia erilaisten juhlapyhien mukaan. Sisustaminen on ehdottomasti yksi niistä niin sanotuista elämän pienistä iloista. Toivottavasti löydät Puodista mieluisia pääsiäiskoristeita, jotka voivat ilahduttaa sinua vuodesta toiseen!

Terkuin,
Kauppiaasi Piia

Usein kysyttyä
Minkälaisia pääsiäiskoristeita löytyy Hyvän Tuulen Puodista?
Hyvän Tuulen Puodista löytyy pääsiäispupuja, pääsiäistipuja, pajunkissoja, pääsiäismunakoristeita, kestonarsisseja ja pääsiäisteemaisia servettejä.

Minkälaisia pääsiäisservettejä on tarjolla Hyvän Tuulen Puodissa?
Hyvän Tuulen Puodissa on saatavilla erilaisia pääsiäisteemaisia serviettejä, esimerkiksi pupu- ja höyhenkuoseissa. Puodista löytyy myös kauniita yksivärisiä servettejä keväisissä keltaisen ja vihreän sävyissä.

Onko askartelu osa pääsiäistä?
Kyllä, askartelu on hauska ja olennainen osa pääsiäistä, esimerkiksi pajunkissojen koristelu, munien maalaaminen ja tipujen asettelu ympäri kotia on olennainen osa pääsiäistä.

Minkälaisia tarvikkeita Hyvän Tuulen Puodista löytyy pajunkissojen koristeluun?
Hyvän Tuulen Puodista löytyy kauniita ja värikkäitä höyhenkoristeita sekä kukan muotoisia höyhenkoristeita. Lisäksi kivat pupu- ja tipukoristeet sopivat pajunkissojen koristeiksi. Pajunkissat ovat hetkessä virpomiskunnossa.