PYYKKIETIKKA

Näytetään tuotteet 1 - 32 (37 tuotteesta)

Pyykkietikka

Oletko jo päässyt kokeilemaan pyykkietikkaa? Kätevä pyykkietikka korvaa huuhteluaineen ja toimii myös ekologisena yleispuhdistusaineena. Jos pyrit poistamaan haitallisia kemikaaleja elinympäristöstäsi, huuhteluaineen vaihtaminen pyykkietikkaan on oiva ratkaisu! Huuhteluaineen tavoin pyykkietikka pehmentää ja raikastaa pyykkiä.

Pyykkietikalla on paljon hyötyjä. Esimerkiksi vaikeiden hajujen, kuten savun, homeen ja rasvan hajut saa häviämään pyykkietikan avulla. Lisäksi pyykkietikka ei itsessään jätä mitään jäämiä pyykkiin ja etikan tuoksu haihtuu kokonaan viimeistään pyykin kuivuessa. Pyykkietikka voi myös kirkastaa pyykin värejä ja vähentää pyykin sähköisyyttä. Voit lukea kaikki pyykkietikan hyödyt alla olevasta listasta.

Pyykkietikan hyödyt:

- Poistaa pesuainejäämät pyykistä.
- Ei jätä itse mitään jäämiä pyykkiin. Etikan tuoksu haihtuu kokonaan viimeistään pyykin kuivuessa.
- Pyykistäsi tulee pehmeää sekä ihanan raikasta.
- Estää pesuainesaostumat pyykkikoneessa ja pitää koneen puhtaana ja raikkaana.
- Poistaa vaikeita hajuja kuten savu, home ja rasva.
- Kirkastaa pyykin värejä.
- Poistaa tahroja.
- Vähentää sähköisyyttä.
- Soveltuu myös herkille luonnonkuidulle, esimerkiksi silkki hyötyy pyykkietikan sähköisyyttä vähentävästä vaikutuksesta ja villatuotteet pysyvät raikkaina.
- Mahtava treenivaatteille poistaen hajut myös matalissa lämpötiloissa.
- Ekologinen tuote, joka ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita.
- Antiseptinen tuote joka poistaa myös kellastumista.
- Ei huononna pyyhkeiden imukykyä kuten tavalliset huuhteluaineet.

Pyykkietikan käyttö

Huuhteluaineena: Pyykkietikan käyttö on helppoa. Laita pyykkietikkaa muutama ruokalusikallinen tai yksi korkillinen pesukoneen huuhteluainesäiliöön tavallisen huuhteluaineen sijaan. Vain pieni määrä riittää. Jos kaipaat tuhdimpaa hajunpoistoa ja tuntuu että yksi korkillinen ei riitä voit turvallisesti laittaa pyykkietikkaa myös enemmän mutta normaalikäytössä pieni määrä riittää hyvin.

Pyykkietikka toimii kuten huuhteluaine, mutta plussana on myös se, että pyykkietikka puhdistaa pesun aikana samanaikaisesti myös itse pesukonetta. Kaikki Hyvän Tuulen Puodissa myytävät pyykkietikat ovat valmiita käytettäväksi. Sinun tarvitsee siis vain valita lempituoksusi!
Kun aloitat pyykkietikan käytön niin pese ensimmäisellä kerralla pesukone tyhjänä ja laita huuhteluainelokeroon korkillinen pyykkietikkaa. Näin pesukone puhdistuu ja eikä pyykkisi tule mahdollisia koneesta irtoavia jäämiä.

Muut käyttötarkoitukset: Pyykkietikka on vanha ja mainio puhdistusaine, joka soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin eli voit käyttää sitä myös yleispuhdistusaineena tai vaikkapa silityssuihkeena. Lisäksi se on myös mainio lauteiden pesuun, jolloin sekoitussuhde on 0,5 dl pyykkietikkaa viiteen litraan vettä. Pyykkietikka on turvallinen ja ympäristöystävällinen tuote. Lisäksi sen monipuolisuus on superkäytännöllistä.

Pyykkietikkaa voi myös valmistaa itse, mutta jos haluat olla varma ainesosien oikeista suhteista, kannattaa sinun tilata käyttövalmista pyykkietikkaa. Hyvän Tuulen Puodin valikoimasta löytyy erittäin suosittu Le Pere Pelletier pyykkietikka monella eri tuoksulla sekä Hyvän Tuulen Puodin omaan tuotesarjaan kuuluva Hyvän Tuulen pyykkietikka. Hyvän Tuulen pyykkietikka on valmistettu Suomessa ja se on täysin vegaanista ja biohajoavaa. Suosittelen kokeilemaan huuhteluaineen korvaamista pyykkietikalla. Tämä on sellainen tuote johon ihan varmasti ihastut!

Terkuin,
kauppiaasi Piia

Usein kysyttyä

1. Mikä on suosituin pyykkietikan tuoksu? Mitä tuoksua suomalaiset suosivat?
Suosituin pyykkietikan tuoksu on ehdottomasti Cotton pyykkietikka. Suomalaiset suovisat cotton-tuoksun lisäksi puuterin, vaniljan ja laventelin tuoksuja.

2. Onko pyykkietikkaa turvallista käyttää jos minulla on pieniä lapsia?
Pyykkietikkaa on täysin turvallista käyttää myös lapsiperheessä mutta pidä pyykkietikkapullot poissa lasten ulottuvilta samoin kuin muut pesuaineet.

3. Miksi pyykkietikka on niin suosittua?
Pyykkietikan suosio perustuu sen upeisiin hyötyihin sekä laajaan valikoimaan ihania tuoksuja.
Pyykkietikka on löytänyt uskollisia käyttäjiä myös esim. jääkiekkoilijaperheistä sen uskomattoman hajunpoistokyvyn ansiosta.

4.Millaisia hyötyjä pyykkietikasta on?
- Poistaa pesuainejäämät pyykistä.
- Ei jätä itse mitään jäämiä pyykkiin. Etikan tuoksu haihtuu kokonaan viimeistään pyykin kuivuessa.
- Pyykistäsi tulee pehmeää sekä ihanan raikasta.
- Estää pesuainesaostumat pyykkikoneessa ja pitää koneen puhtaana ja raikkaana.
- Poistaa vaikeita hajuja kuten savu, home ja rasva.
- Kirkastaa pyykin värejä.