Kynttilät ja lyhdyt

Näytetään tuotteet 1 - 32 (169 tuotteesta)

Kynttilät ja lyhdyt

On sanomattakin selvää, että kynttilät ja lyhdyt ovat se juttu, kun haluat luoda tunnelmaa kotiin etenkin pimeän talven keskellä. Kun hämärä syksy saapuu on ihanaa sytyttää kynttilöitä ja nauttia hiljaisesta ja tunnelmallisesta kynttilänvalosta. Ne ovat todellinen kodin tunnelman luoja. Kynttilät ja lyhdyt ovat myös loistava lahjaidea. Hyvän Tuulen Puodista löydät laajan valikoiman erilaisia kynttilöitä, kynttilänjalkoja ja lyhtyjä.

Hyvän Tuulen Puodin Kynttilät ja Lyhdyt kategorioittain

Kynttilänjalat ja aluset: Kauniit kynttilänjalat ja kynttilänaluset ovat ihana sisustusyksityiskohta ruokapöytään, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Hyvän Tuulen Puodin tarjoamat kynttilänjalat ja aluset on koottu kätevästi yhteen ryhmään. Löydät siis monen eri tyylisiä kynttilänjalkoja ja –alusia yhdestä paikasta.

Pöytäkynttilät: Löydät toinen toistaan kauniimmat pöytäkynttilät Hyvän Tuulen Puodista. Valikoimaamme kuuluvat mm. kuviolliset pöytäkynttilät, joulukynttilät, pallokynttilät ja muut erikoiskynttilät. Myös lahjakynttilät kuten vastasyntyneen tyttö ja poika kynttilät löytyvät valikoimastamme.

Koristekivet ja –hiekat: Kynttiläasetelmilla saat luotua näyttävän ja uniikin tunnelman. Saat niihin helposti ja edullisesti näyttävyyttä erilaisilla koristekivillä ja -hiekoilla. Puodista löydät paljon eri värisiä ja tekstuurisia koristekiviä- ja hiekkoja. Valitse suosikkisi valikoimastamme.

Sisustusideat

Led-kynttilät ovat paloturvallinen vaihtoehto aidoille kynttilöille. Saat saman rauhallisen kynttilänvalotunnelman ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kynttilän sammutuksesta tai turvallisuudesta. Nämä sopivat etenkin, kun haluat kynttilänvalon tunnelmaa vilkkaassa lapsiperheessä, vanhuksen omassa asunnossa tai haluat pitää kynttilän päällä yön yli. Led-tuikku sopii myös hyvin piparkakkutalon sisälle, jolloin piparkakkutalon ikkunoista kajastaa valoa suloisesti.

Tuoksukynttilät ovat aivan ehdoton tunnelman tuoja kotona. Saat samaan aikaan tunnelmallisen valon ja raikkaan tuoksun kotiin, kun poltat tuoksukynttilöitä. Tuoksukynttilöiden tuoksu on usein mukavasti miedompi kuin huonetuoksuista tuleva tuoksu. Tuoksukynttilät tuovat kotiin mietoa tuoksua myös silloin, kun et polta niitä. Hyvän Tuulen Puodista löydät paljon ihania tuoksukynttilöitä edullisesti.

Talolyhdyt ovat aivan uskomattoman suloisia keraamisia lyhtyjä, joiden sisälle asetetun kynttilän valo kajastaa talolyhdyn ikkunoista. Nämä suloiset lyhdyt sopivat hyvin ikkunalaudalle. Kerää oma kokoelmasi eri kokoisia ja muotoisia talolyhtyjä.

Pallokynttilät sopivat hyvin sisustukseen, jos haluat leikitellä erilaisilla muodoilla. Löydät valikoimastamme pallokynttilöitä myös erilaisilla tekstuureilla. On myös hauska idea sekoittaa perinteisiä kynttilöitä ja pallokynttilöitä upeissa kynttiläasetelmissa. Päästä luovuutesi valloilleen ja käytä kynttiläasetelmissa myös koristekiviä- ja hiekkoja tai erilaisia luonnon elementtejä, kuten simpukoita, käpyjä ja havuja.

Isot lyhdyt ovat kaunis sisustuselementti ja luovat upeaa tunnelmaa. Kahden eri kokoisen sisustuslyhdyn asettelu rinnakkain toimii aina. Voit käyttää lyhdyn sisällä perinteisesti kynttilää tai vaihtoehtoisesti käyttää kauniisti tuikkivia ledivaloja ja asetella ne lyhdyn sisälle.

Sisustusteemaan sopivat kynttilänjalat voivat olla juuri se yksityiskohta, joka tuo kunnolla esiin valitsemasi teeman. Esimerkiksi moderniin ja skandinaaviseen sisustukseen sopivat simppelimmät lasiset matalat kynttilänjalat. Maalaisromanttiseen sisustukseen puolestaan kannattaa valita näyttävämpi kaareva ja korkea kynttilänjalka. IB Laursenin UNIQUE sarjan kierrätyspuusta valmistettu kynttilänalunen on loistava keskipiste boho-tyyliseen sisustukseen.

Usein kysyttyä
1. Minkälaiset kynntilät sopivat juhlapöytään?
Juhlapöydässä toimivat hyvin kauniit tuikkukynttilät omissa lasiastioissaan, näin varmistat myös turvallisuuden. Erilaisilla lasiastioilla muutat helposti kattauksen tyyliä ja tunnelmaa. Yhdistä juhlapöydän koristeluun myös erilaisia havu- tai kukkaköynnöksiä ja irtokukkia.

2. Minkälaiset kynttilät sopivat lapsiperheen kotiin?
Lapsiperheen kotiin parhaiten sopivat led-kynttilät ja led-tuikut. Ne eivät pelästy kovastakaan menosta. Mahtava tuote on led-tuikkusarja johon saat valon kaukosäädintä painamalla! 

3. Kuinka kauan on kynttilöiden toimitusaika?
Kynttilätuotteet tulevat perille parissa arkipäivässä tilauksestasi. Välilä tuote on noudettavissa valitsemastasi noutopaikasta jo seuraavana arkipäivänä kun tilaat aamupäivän aikana!

4. Mikä on paloturvallisin vaihtoehto, jos haluan silti nauttia aidon kynttilän tunnelmasta?
Paloturvallisin vaihtoehto on ehdottomasti led-kynttilä tai led-tuikku. Jos haluat ehdottomasti aidon liekin, suosittelen tuikkukynttilöitä omassa tuikkuastiassaan. Ne ovat turvallisempia kuin kruunukynttilät tai pöytäkynttilät.