Dc-fix sisustuskalvot

Näytetään tuotteet 1 - 32 (177 tuotteesta)

Dc-fix sisustuskalvot

Oletko miettinyt pientä pintaremonttia kotona, mutta kaipaat silti jotakin yksinkertaista ja kätevää ratkaisua? Siinä tapauksessa Dc-fix sisustuskalvot ja ikkunatarrat voivat olla sinulle oiva vaihtoehto! Dc-fix sisustuskalvo on monikäyttöinen tuote sisustamisessa ja kodin pintojen uudistamisessa. Helppokäyttöinen kalvo sopii kodin koville pinnoille, kuten lasi-, puu-, kivi-, metalli- ja teräspinnoille. Kestävän pintansa ansiosta Dc-fix sisustuskalvo kestää myös hyvin kulutusta. Sisustuskalvolla uudistat kodin pinnat helposti ja vielä edullisesti!
Huomaathan, ettei Dc-fix sisustuskalvoja saa laittaa kosteissa tiloissa seinään tai lattiaan eikä niitä suositella käytettäväksi saunassa.

Listasin tähän Dc-fix sisustuskalvojen kiinnitysohjeet niille, jotka miettivät miten sisustuskalvot sitten käytännössä oikein toimivat.

Dc-fix sisustuskalvon kiinnitysohjeet:
1. Puhdista ja kuivaa ensin pinta, jolle aiot kiinnittää sisustuskalvon tarran.
2. Leikkaa kalvosta valitsemallesi pinnalle sopiva pala. (Vaihtoehtoisesti voit myös asentaa kalvoa pinnalle suoraan rullasta ja asennuksen jälkeen leikata ylimääräiset kalvonpalat pois esimerkiksi mattopuukolla).
3. Kiinnitä sisustuskalvo puhdistetulle pinnalle. Käytä kiinnityksessä apuna pehmeää muovilastaa. Esimerkiksi tasoitus-, tapetti- tai taikinalastat käyvät hyvin tähän tarkoitukseen.
4. Jos kalvoon on jäänyt kuplia, voit lämmittää kalvoa hiustenkuivaajalla ja vetää lastalla kuplia kalvon reunaa kohti. Vaihtoehtoisesti kuumalla vedellä kasteltu tiskirätti voi auttaa ilmakuplien poistossa. Jos ilmakuplat eivät tunnu liikkuvan, voit puhkaista sitkeimmät kuplat varovasti nuppineulalla.
5. Halutessasi voit käyttää hiustenkuivaajaa apuna reunojen ja kulmien muotoilussa ja viimeistelyssä.
6. Olet nyt onnistuneesti asentanut sisustuskalvon ja uudistanut kotisi pintoja!

Dc-fix keittiö
Keittiöremontti usein tarkoittaa suurempaa investointia, mutta mitä sanoisit, jos voisit uudistaa keittiön pintoja edullisesti ja nopeasti! Nimittäin Dc-fix sisustuskalvot sopivat hyvin keittiön pintojen uudistamiseen. Voit käyttää sisustuskalvoja keittiön seinien tai kaapinovien uudistamiseen. Sisustuskalvolla uudistat myös kulahtaneen keittiönpöydän pinnan helposti. Saat uutta ilmettä keittiöösi pienellä vaivalla ilman monen viikon odottelua. Valitse haluamasi kuosi ja väri Hyvän Tuulen Puodin laajasta sisustuskalvovalikoimasta.

Dc-fix sisustuskalvot ovat ihana ja monikäyttöinen tuote! Kalvoissa on paljon pirteitä ja tyylikkäitä kuoseja, joilla saa raikkautta ja uutuudentuntua kotiin. Jos sinulla on jotain kysyttävää Puodin Dc-fix sisustuskalvovalikoimasta niin olethan rohkeasti yhteydessä!

Terkuin,
Kauppiaasi Piia

Usein kysyttyä
1. Mikä on Dc-fix sisustuskalvo?
Dc-fix sisustuskalvo on monikäyttöinen ja helppokäyttöinen tuote kodin pintojen uudistamiseen. Se sopii koville pinnoille kuten lasi-, puu-, kivi-, metalli- ja teräspinnoille.

2. Mihin tiloihin Dc-fix sisustuskalvo ei sovellu?
Dc-fix sisustuskalvoja ei saa laittaa kosteisiin tiloihin kuten seinään tai lattiaan eikä niitä suositella käytettäväksi saunassa.

3. Miten Dc-fix sisustuskalvo kiinnitetään?
1.Puhdista ja kuivaa pinta
2.Leikkaa kalvosta valitsemallesi pinnalle sopiva pala
3.Kiinnitä sisustuskalvo puhdistetulle pinnalle käyttäen apuna pehmeää muovilastaa
4.Poista ilmakuplat lämmittämällä kalvoa hiustenkuivaajalla tai kuumalla vedellä kastellulla tiskirätillä
5.Muotoile ja viimeistele reunat ja kulmat halutessasi hiustenkuivaajalla

4. Soveltuuko Dc-fix sisustuskalvo keittiöön?
Kyllä, Dc-fix sisustuskalvot sopivat hyvin keittiön pintojen uudistamiseen. Voit käyttää niitä keittiön seiniin ja kaapinoviin. Saat helposti ja vaivattomasti täysin uuden ilmeen keittiöösi.

5.Mikä on Dc-fix ikkunatarra?
Dc-fix ikkunatarra on sisustuskalvon tapainen tuote, jota käytetään ikkunaan näkösuojana. Ikkunatarrat kiinnitetään sisustuskalvon tapaan. Dc-fix ikkunatarrat sekä staattisesti kiinnittyvät ikkunakalvot löydät tuoteryhmästä Ikkunakalvot.