West Anna-Mari

Näytetään tuotteet 1 - 32 (89 tuotteesta)

West Anna-Mari

Näin Anna-Mari West toivottaa Sinut tervetulleeksi ihanien korttiensa maailmaan :)

Sanotaan se nyt tässä heti aluksi –

lapsuuteni unelma-ammatti ei ollut valokuvaaja (se oli eläinlääkäri). En ole kulkenut koko ikääni kamera kaulassa, en koskaan kehittänyt itse valokuvia, enkä edes käynyt pimiössä. En ole opiskellut valokuvausta (kursseja ja harrastelijaopintoja lukuunottamatta). Ihmettelen päivittäin, miten valokuvaajat aikoinaan saivat filmikameroiden kanssa julkaisukelpoista jälkeä.

Sen sijaan, lapsesta asti olen rakastanut kauniita asioita. Esteettisyys  ja visuaalisuus antavat minulle sisäisen rauhan. Tulen yksinkertaisesti onnelliseksi kun saan luoda jotain kaunista. Olen askarrellut sormet liimassa (tai veressä, aiheesta riippuen) kaikkea sukkahousuisista nukenpäistä kuviosahattuihin taulunkehyksiin, olen kuivattanut kukkia ja opiskellut kukkasidontaa, olen kutonut, huovuttanut, virkannut, ommellut, tehnyt joulukortteja ristipistotöistä. Olen uppoutunut sisustamiseen itsemuurattua sisustustiiliseinää myöten – tapetoinut, petsannut, hionut, porannut, sahannut, sekoittanut betonia…

Opiskelin aikoinani itselleni kunnon ammatin ja valmistuin markkinointiekonomiksi. Tein pitkän uran markkinatutkimuksen ja markkinoinnin parissa, mutta kun valokuvaus vei minut mennessään, huomasin tulleeni henkiseen kotiini. Olin löytänyt jotain, jossa saan edelleen luoda eteeni kauniin näkymän – oli kyse se sitten metsämansikoista peltimukissa tai kukkakranssista vanhalla puutaustalla. 
Valokuvaamalla voin ikuistaa tuon näkymän, ja yhdessä uuden rakkauteni, Photoshop CS6:n kanssa, muokata sen vielä todellisuuttakin kauniimmaksi. Kuva kerrallaan pääsen tekemään maailmasta kauniimman. Tämä on unelmatyöni.

Toivottavasti valokuvani suovat iloa myös Sinulle!