Piparkakkupurkki ja tyttö joulukortti

1,20€0,50€
Määrä: kpl
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 40

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Piparkakkupurkki ja tyttö joulukortti- yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Makea ja mausteinen piparkakkujen tuoksu levisi tupaan joulun alla. Torpan lapsia houkutti maistaa hieman etukäteen näitä harvinaisia herkkuja.

Kortin taustapuolella on joulutervehdys ja lyhyt teksti piparkakuista sekä suomeksi että englanniksi. Kortin kuvassa piparkakkuja mummun lasitölkissä Honkajoen Rynkäisten kylässä. Kuva: Pauliina Heikkilä.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio