Munakori postikortti

0,50€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 980502227
Varastossa: 41

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Munakori - yksiosaisen kortin koko on 105 x 148 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Tuoreet kananmunat toivat kevään torpan ruokapöytään. Päivä oli pidentynyt ja kanat munivat jälleen. Keitetyt munat olivat pääsiäisenä ruokapöydän herkkua. Pannukakuista ja lätyistä saatiin komean keltaisia.

Kortin taustapuolella on lyhyt tunnelmallinen ja informatiivinen teksti sekä suomeksi että englanniksi, joten ne raottavat elettyä maaseutuelämää myös ulkomaalaisille. Nämä kortit sopivatkin etenkin postcrossing -harrastukseen. Avainlipputuote: 100 % suomalaista työtä käännöksiä ja painatusta myöten. Kortin taustapuolella kerrotaan pääsiäisen ja kevään ruokaherkuista suomeksi ja englanniksi. Kuva: Ingela Nyman.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera. 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio