Pässinpääpullat

1,20€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 980502226
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 33

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Pässinpääpullat - yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Lähetä tuoreen pullan tuoksuiset terveiset! Oli jännittävää seurata, miten torpan ensimmäiset uutisjauhot muovautuivat pullaksi. Kotoisen vehnän maku oli pehmeä ja täyteläinen. Pässinpääpullilla juhlistettiin suuria pyhäpäiviä. Torpan Tarinat® -kortti kertoo suomalaisen maaseudun karheaa tarinaa ja tuo lähelle torpan toimiin liittyvät tunnelmat ja työt.

Kortin kuvassa on pässinpääpullia mummun leivinliinan alla Honkajoen Rynkäisten kylässä. Kortin taustapuolella kerrotaan pullan leipomisesta torpassa suomeksi ja englanniksi. Kuva: Ingela Nyman.

Kortit toimitamme aina postikuluitta tilaajalle tai vaikka suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera. Yhdistä vaikka kauniiseen tiskirättiin, joita löydät laajan valikoiman tuoteryhmästä Kauniit tiskirätit ja saat lähetettyä ihanan lahjan kortin kera suoraan vastaanottajalle vain hintaan 4,5 euroa! Helppoa, eikö totta :)