Perunanpesua

1,20€0,60€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 255000018867
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 24

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille. 

Perunanpesua - yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. Kuvan päällä oleva c-kuvio ei ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi. 

Oli odotettu hetki, kun torpan perunamaasta kaivettiin kesän ensimmäiset uudet perunat. Ne pestiin puhtaiksi kuin kananmunat kylmällä kaivovedellä ja tyngäksi kuluneella luudalla. Keitettyjen perunoiden lisänä oli kesävoita, suolakalaa ja joskus palvilihaakin.

Kortin kuvassa mummun esiliina ja jakkara Siikaisten Pyntäisten kylässä. Kuva: Pauliina Heikkilä. 

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera. 

 

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio