Harmaa tupa

1,20€0,60€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 980502002
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 25

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Harmaa tupa - yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Kokonaisia hirsirakennuksia, kuten riihiä, aittoja ja tupia siirrettiin hevospeleillä ja käsivoimin.  Mies rakensi perheelleen talon, joka muutettiin myöhemmin parempien peltojen ääreen. Nyt metsä hiipii lähemmäs. Torpan Tarinat® -kortti kertoo suomalaisen maaseudun karheaa tarinaa ja tuo lähelle torpan toimiin liittyvät tunnelmat ja työt.

Kortin taustapuolella kerrotaan suomeksi ja englanniksi torpan heinätöistä.  Kortin kuvassa on torpan pihapiiri Siikaisissa. Kuva: Ingela Nyman.