Perunanistutus

0,50€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 980501796
Varastossa: 11

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Perunanistutus - yksiosaisen kortin koko on 105 x 148 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Perunat istutettiin aina Kustaan päivänä, 6.6. Luonto vihannoi, muuttolinnut olivat palanneet. Nuoret istuttivat perunan usein talkoilla, päivässä oli puolipyhän tuntua. Perunat istutettiin käsin vakoihin, jotka oli tehty puisella istutusauralla.

Torpan Tarinat® -kortti kertoo suomalaisen maaseudun karheaa tarinaa ja tuo lähelle torpan toimiin liittyvät tunnelmat ja työt. Kortin taustapuolella on kerrotaan suomeksi ja englanniksi perunanistutuksesta: Potatoes were always planted on June, 6 when everything was green and migratory birds had returned from faraway lands. The young often held a planting bee which made the day feel almost like a holiday...

Kortin kuvassa kruununmetsätorppari Juhon sahra Honkajoen Rynkäisten kylässä. Kuva: Ingela Nyman.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera. 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio