VIHERKASVIT

Näytetään tuotteet 1 - 32 (79 tuotteesta)

VIHERKASVIT

Hyvän Tuulen Puodin tekokukkavalikoima on kasvanut niin paljon että siirsin tekoviherkasvit tänne omaan tuoteryhmäänsä selailuasi helpottamaan. Tekokukkien pääryhmään pääset tästä linkistä.

Tekoviherkasvit kuten muratti, pilea ja cucullata ovat oiva vaihtoehto niille, joiden aika ei esimerkiksi riitä aitojen viherkasvien ajoittain monimutkaiseenkin hoitoon. Viherkasvit ovat ihana harrastus, mutta niiden hoitaminen vaatii kyllä tietoa ja taitoa. Tekoviherkasvilla saat samanlaisen fiiliksen kun aidoilla viherkasveilla, ilman murheita siitä, että viherkasvisi ei menestyisi pitkään. Näille viherkasveille et tarvitse kastelijaa pidemmänkään loman ajaksi ja helppohoitoisuutensa takia tekokasvit ovat mainioita myös tiloihin joissa ei ole luonnonvaloa.

Tekoviherkasviryhmästämme löydät myös jouluiset havukranssit ja havuköynnökset. Lisää niihin led-valoja ja saat samalla kaunista valoa pimeään vuodenaikaan.

Tekokasvien lehtiä voit pyyhiä siivouksen yhteydessä ja välillä voit viedä tekokasvit suihkuun kunnon puhdistukseen. Muutoin nämä viherkasvit eivät huolenpitoa kaipaa ja kestävät parvekkeenkin kuumuutta jos haluat sinne kunnon viherkeitaan.