Kiviaita Isojoella

1,20€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 781164
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 26

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille. 

Kiviaita - yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. Kuvan päällä oleva c-kuvio ei ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi. 

Kun torpan peltotilkkua raivattiin, nousi maasta kiviä. Kiviaidassa niille löytyi käännellen ja latoen paikka, jossa levätä tähän päivään. Kiviaita kasvoi sukupolvesta toiseen ja saattoi olla kilometrejä pitkä, pari metriä korkea ja leveä. Paikoin se on enää ainoa merkki asumuksesta.

Kortin kuvassa kiviaitaa Isojoen Kodesjärven kylässä, Etelä-Pohjanmaalla. Kuva: Pauliina Heikkilä. 

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.