Torpan tyttö nostaa perunaa

1,20€
Määrä: kpl
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 14

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Torpan tyttö nostaa perunaa - yksiosaisen kortin koko on 105 x 148 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Auringon lämmittämä multa tuoksui, kun torpassa nostettiin perunaa. Pellolta kuului iloista puheensorinaa perunoiden kopistessa vikkelistä sormista koreihin. Perunan- ja nauriinnosto olivat syksyn viimeisiä sadonkorjuutöitä ja yritettiin tehdä Mikkelinpäivään mennessä.

Kortin taustapuolella kerrotaan suomeksi ja englanniksi perunannostosta. Kortin kuvassa perunannostoa Siikaisten Pyntäisten kylässä. Kuva: Johanna Heikkilä.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.