Torpan höyläpenkki postikortti

1,20€0,60€
Määrä: kpl
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 19

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Torpan höyläpenkki - yksiosaisen kortin koko on 105 x 148 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Torpassa tehtiin itse erityisesti puuastiat, kuten saavit, kiulut ja sangot. Etenkin sadesäällä, kun ulkotöihin ei päästy, nikkaroitiin myös työkalujen puuosia. Kirveen, viikatteen ja sirppien varret syntyivät tekijänsä taitavissa käsissä – samoin kuin huonekalut.

Kortin taustapuolella kerrotaan suomeksi ja englanniksi puutöistä. Kortti tukevaa suomalaista kartonkia, tausta mattapintainen. Mukavana yksityiskohtana pyöristetyt kulmat. Avainlippu-tuote. Kortin kuvassa taatan höyläpenkki Siikaisten Pyntäisten kylässä. Kuva: Ingela Nyman.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio