Talvilato postikortti

1,00€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 80136
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 4

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Talvilato - yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm.

Korttien taustapuolella on lyhyt tunnelmallinen ja informatiivinen teksti sekä suomeksi että englanniksi, joten ne raottavat elettyä maaseutuelämää myös ulkomaalaisille. Korttisarja on Paperisilppurin omaa suunnittelua ja tuotantoa. Avainlipputuote: 100 % suomalaista työtä. Kortti tukevaa suomalaista kartonkia, tausta mattapintainen. Mukavana yksityiskohtana pyöristetyt kulmat.

Kortin kuvassa lato lepää Pohjanmaan talvimaisemassa, Pietarsaaressa. Kuva: Ingela Nyman.

Kortit toimitamme aina postikuluitta tilaajalle tai vaikka suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera. Yhdistä vaikka kauniiseen tiskirättiin, joita löydät laajan valikoiman tuoteryhmästä Kauniit tiskirätit ja saat lähetettyä ihanan lahjan kortin kera suoraan vastaanottajalle vain hintaan 4,5 euroa! Helppoa, eikö totta :)