Sinun Vuotesi 1970 kirja

20,00€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: OUTLET
Varastossa: 2

OUTLET-tuote - poistuu valikoimasta

Ainutlaatuinen lahja 40-, 50-, 60- ja 70 vuotta täyttäville. Myös erinomainen hääpäivälahja - runsaasti yhteistä muisteltavaa.

Vuosi 1970 oli suurten muutosten, ja Suomessa myös suuren muuton vuosi. Yhä useampi pienviljelijä laittoi pellot pakettiin ja muutti kaupunkiin töihin. Peräti 40 000 suomalaista muutti Ruotsiin. Suomi kaupungistui vauhdilla.

Vuonna 1970 suomalaiset katsoivat ”Peyton Placea” ”Peppi Pitkätossua” ja ”Ilkamia”, ja koko maailma kyynelehti ”Love Storyn” äärellä. SMP järjesti kaikkien aikojen vaaliyllätyksen, ja suurten ikäluokkien edustajat alkoivat nousta mukaan eduskuntaan. USA:ssa opiskelijat osoittivat mieltään Vietnamin sotaa vastaan, ja Puolassa mellakoitiin. Suomessa puolestaan Persian shaahin vierailu sai tunteet kuohumaan.

Tämä kirja kertoo dramaattisesta, hauskasta, traagisesta, julistavasta, liennyttävästä, mellakoivasta – sekä ennen kaikkea elämänmakuisesta ja tulevaisuuteen uskovasta vuodesta 1970. Se kertoo ajasta, jolloin c-kasetti oli mullistava uutuus ja väritelevisio vain harvojen ja valittujen luksus-tuote. Ja kaiken tämän keskelle syntyivät ensimmäiset 70-lukulaiset.

Sidottu, kovakantinen, 80 sivua, 150x200mm.
Tekijät: Juhani Töytäri

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio