Seetripuutuoksukuulat 10 kpl

3,90€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: ILOA0016
Tuotemerkki: ILOA collection
Varastossa: 28

Kätevät Seetripuutuoksukuulat 10 kpl valkoisessa pussukassa 

Seetripuutuoksukuulat on suunniteltu raikastamaan ja tuomaan hyvää tuoksua vaatekaappiisi. Nämä kuulat valmistetaan seetripuusta, joka tunnetaan sen luontaisista tuoksuominaisuuksista. Ne ovat erityisen hyviä poistamaan epämiellyttäviä hajuja ja antamaan raikkauden tunteen vaatteillesi. Seetripuu tunnetaan myös hyönteisiä karkottavista ominaisuuksistaan, joten nämä kuulat voivat auttaa pitämään vaatekaappisi hyönteisvapaana.

Seetripuutuoksukuulat sopivat kaikille, jotka haluavat pitää vaatekaappinsa puhtaana ja raikkaana. Ne ovat erityisen hyödyllisiä heille, joilla on herkkä nenä tai jotka haluavat välttää kemikaaleja sisältäviä ilmanraikastimia. Seetripuu on luonnollinen vaihtoehto, joka ei aiheuta haitallisia sivuvaikutuksia.

Seetripuutuoksukuulia voidaan käyttää monin eri tavoin. Voit sijoittaa ne vaatekaappiisi ripustettavaksi tai laittaa ne vaatepinojen väliin. Älä kuitenkaan laita tekstiilien päälle, sillä kuulista voi jäädä rasvajälkiä. Ne toimivat erityisen hyvin suljetuissa tiloissa, kuten kaapeissa, joissa hajut voivat helposti kertyä. Voit myös käyttää niitä esimerkiksi kenkähyllyllä tai matkalaukussa pitämään tavarasi raikkaina.

Seetripuutuoksukuulat ovat myös pitkäkestoisia ja voit uudistaa niiden tuoksua hiomalla niitä kevyesti hiomapaperilla.

Seetripuutuoksukuulat valmistetaan laadukkaasta seetripuusta ja ne on suunniteltu kestämään pitkään. 

Yhteenvetona voidaan todeta, että seetripuutuoksukuulat ovat erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat pitää vaatekaappinsa raikkaana ja hajuttomana luonnollisella tavalla. Ne tarjoavat useita etuja verrattuna perinteisiin ilmanraikastimiin ja niiden käyttö on helppoa ja pitkäkestoisia. Suosittelemme näitä kuulia kaikille, jotka arvostavat ympäristöystävällisiä ja luonnollisia tuotteita.

ILOA collectionin laadukas tuote - iloa arkeen joka päivä!

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio