Pohdiskeleva pöllö

1,20€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 2079
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 16

Railin Runokorttien aiheet tuovat mieleen lämpimät muistot lapsuudesta ja nuoruudesta 40-60-luvun maaseudulta. Kuvamaailmassa on paljon sellaista, mitä ei enää näe: ruiskuhilaat, niityn heinälato, mummon ja vaarin polkupyörät... Koskettavat runot täydentävät tunnelmaa; mieleen palautuu melkein aistittavina kesäpäivän helteiset hetket, ruisleivän tuoksu tuvassa ja joulusaunan lämpö...

Raili Heikkilä on nainen korttisarjan tekstien takana. Hän on vuosien varrella työskennellessään erilaisten kuulija- ja lukijaryhmien kanssa saanut nähdä, kuinka ihmiset haluavat palata mielessään menneeseen. Hänen arkea lähellä olevat tekstinsä on koettu terapeuttisina ja vahvistavina. Haastatellessaan kansanperinnettä hän on havainnut, miten menneen elämän monet muutkin muistot ja tunnelmat ovat nousseet esiin. Railin Runokorttien kuvasuunnittelusta ja ulkoasusta vastaa Pauliina Heikkilä. Osan kuvista hän ottaa itse, osan on ottanut pomarkkulainen luontokuvaaja Pentti Ojala. Myös Ingela Nyman on ollut kuvaajana. Monilla vanhuksilla on juuret ja muistot maalla. Railin Runokorttien kuvat ja sanat ovat vahvistaneet lukijoiden syviä muistoja. Railin Runokortit soveltuvatkin hyvin muistelu- ja tarinatyöhön.

Postikortit ovat A6-kokoisia, tukevaa kartonkia ja niissä on käteen sopivat pyöristetyt kulmat. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli sen raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien kartonki valmistetaan Suomessa, kortit suunnitellaan, kuvataan ja painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme! Railin Runokorteilla onkin Suomalaisen Työn liiton Avainlippu. 

Pohdiskeleva pöllö - yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. 

Joskus on edessä tai menossa pohdinnan paikka - eri vaihtoehtoja on silloin hyvä pohdiskella rauhassa ja kenties nukkua yön yli:
Pysähdyin tässä miettimään
mikä on todella tärkeää
Jotakin suurta, tunnen sen
kätkee päivät huomisen

Railin Runokortilla lähetät erityiset terveiset hänelle, jolla on muutoksia tiedossa tai menossa, kenties merkkipäivä. Ehkäpä kortin vastaanottaja on valmistunut uuteen ammattiin tai aloittamassa elämänmuutoksen - sinä päätät kenellä haluat lähettää viisaan varpuspöllön tuumailut.

Railin Runokortti -sarjaan kuuluva A6-kokoinen postikortti tukevaa, suomalaista kartonkia, taustapuoli on tyhjä omalle tervehdykselle. Mukavana yksityiskohtana pyöristetyt kulmat. Korttiin on kuvattu pohdiskeleva varpuspöllö Virroilla. Runo: Raili Heikkilä, kuva: Kari Leo.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.