Patasuti postikortti

1,20€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 980501991
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 16

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Patasuti - yksiosaisen kortin koko on 105 x 148 mm. Kuvan päällä oleva C-kirjain ei ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Keväällä torpassa tehtiin pesimiä keittoastioiden puhdistukseen. Lapset keräsivät tarveaineiksi tuoreita varpuja samalla kun paimensivat lampaita metsälaitumilla. Pesimiä tehtiin useita eri kokoja. Mustikanvarvut sidottiin tiukasti pellavalangalla ja tasoitettiin päistään. Pesimillä oli hyvä hangata puiset ja valurauta-astiat. Tämä kortti ilahduttaa luonnonmateriaalien harrastajaa tai voit tervehtiä sillä käsillä tekemisen ystävää.

 

Kortin taustapuolella on lyhyt tunnelmallinen ja informatiivinen teksti sekä suomeksi että englanniksi, joten ne raottavat elettyä maaseutuelämää myös ulkomaalaisille. Nämä kortit sopivatkin etenkin postcrossing -harrastukseen.

 

Kortin kuvassa patasudin tekoa taatan puukolla ja mummun kehräämällä pellavalangalla Honkajoen Rynkäisten kylässä. Kortin taustapuolella kerrotaan patasudin teosta suomeksi ja englanniksi. Kuva: Ingela Nyman.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.