Leivontasuti Iris Hantverk

7,50€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 1132-00
Tuotemerkki: Iris Hantverk
Varastossa: 2

Iris Hantver leivonta- tai marinadisuti on vahattua koivua ja harjakset on käsinsidottu hevosen jouhista. Erittäin laadukas tuote on valmistettu käsintyönä Ruotsissa. Leivontasuti on pituudeltaan 19 cm.

Iris Hantverkin tuotteita on valmistettu Ruotissa jo 1800-luvun lopusta lähtien. Lähes kaikki harjat valmistetaan käsityönä näkövammaisten käsityöläisten toimesta Ruotsissa ja Virossa. Iris Hantverkin harjat ovat sekä käyttötarkoitukseensa tarkasti suunniteltuja että kauniita design-tuotteita. Tuotteiden suunnittelusta ja konseptoinnista vastaa joukko ruotsalaisia huippusuunnittelijoita. Harjoissa käytetään pääosin luonnonmateriaaleja ja harjasmateriaalit mietitään ja valitaan aina tarkasti tuotteen käyttötilanteen mukaan. Puumateriaalit tulevat Ruotsista. Harjat ovat kestäviä ja pitkäikäisiä ja oikealla hoidolla ne tuovat iloa pitkään.

Harjojen hoito-ohje: Pese harja tiskiaineella ja lämpimällä vedellä. Anna sen kuivua harjakset alaspäin ja öljyä puuosat silloin tällöin parafiiniöljyllä.