Kotileikit

1,20€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 980501986
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 23

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Kotileikit - yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. Kuvan päällä oleva C-kirjain ei ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Keväällä, kun torpan piha oli kuivunut, lapsille koitti riemu: päästiin ulos leikkimään! Mattopalan päälle tehtiin leikkikoti. Oli valurautainen silitysrauta ja lättypannu sekä kahvimylly. Nukkekin pääsi ulos toppatäkin alla, ja sitä oli mukava lykkiä taatan tekemillä puisilla nukenrattailla. Tällä kortilla ilahdutat lapsuuden kotileikkejä muistelevaa ystävää tai puutöiden taitajaa.

 

Kortin taustapuolella on lyhyt tunnelmallinen ja informatiivinen teksti sekä suomeksi että englanniksi, joten ne raottavat elettyä maaseutuelämää myös ulkomaalaisille. Nämä kortit sopivatkin etenkin postcrossing -harrastukseen.

 

Kortin kuvassa taatan tekemät nukenrattaat lasten leikeissä Siikaisten Pyntäisten kylässä. Kortin taustapuolella kerrotaan lasten kotileikeistä kevätpihalla suomeksi ja englanniksi. Kuva: Ingela Nyman

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.