Tilkkutäkki Unique punainen

149,00€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 1953-33
Tuotemerkki: Ib Laursen
Varastossa: 22

Upea IB Laursenin Unique-sarjan tilkkutäkki punaisissa sävyissä. Tähän käsinvalmistettuu tilkkutäkkiin ihastuin heti! Erityisesti syksyn tullen tilkkutäkki antaa kivaa lämpöä ja sopii täydellisesti jouluiseen sisustukseen.

Tilkkutäkki on kooltaan 130 x 180 cm, mikä tekee siitä ihanan lisän sängylle tai sohvalle, tarjoten lisälämpöä viileinä iltoina. Sen päällinen on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta, joka on tunnettu kestävyydestään ja pehmeydestään. Täyte on 100% polyesteria, mikä lisää mukavuutta ja lämpöä.

Tämä tilkkutäkki on suunniteltu kestämään, ja se voidaan pestä 30 asteessa pitäen sen raikkaana ja puhtaana pitkään. Yksi tämän tilkkutäkin ainutlaatuisista piirteistä on sen ympäristöystävällinen suunnittelu. IB Laursen on käyttänyt osittain ylijäämäkankaita muista tuotannoistaan, mikä tekee jokaisesta tilkkutäkistä ainutlaatuisen ja vähentää jätteen määrää. 

Jokainen tilkkutäkki on käsintehty, mikä takaa sen korkean laadun ja huolellisen viimeistelyn. Koska jokainen tilkkutäkki on uniikki kappale, voit olla varma, että omistat erityisen ja ainutlaatuisen sisustuselementin. Tämä tilkkutäkki ei ole vain käytännöllinen lisä kotiisi, vaan se on myös taiteellinen lausunto, joka heijastaa persoonallisuuttasi ja arvostustasi käsityötä kohtaan.

Voit käyttää tätä tilkkutäkkiä monella eri tavalla kotona. Voit heittää sen sohvalle lämmittämään viileitä iltoja tai asetella sen sängylle luomaan viihtyisyyttä. Voit myös ottaa sen mukaan piknikille tai rantapäivään. Tilkkutäkki on monikäyttöinen ja sopii erilaisiin tilanteisiin. Punaisen värityksen ansiosta mitä ihanin peite erityisesti joulun aikaan!

Tilkkutäkin tärkeimmät ominaisuudet ovat sen upea design, korkea laatu, käsinvalmistus sekä käytettyjen ylijäämäkankaiden hyödyntäminen IB Laursenin muista tuotannoista. Täkin koko 130 x 180 cm mahdollistaa sen käytön esimerkiksi sängyn päivätorkkupeittona tai sohvan koristeena. Tilkkutäkki tarjoaa lämpöä ja mukavuutta samalla kun se toimii sisustuselementtinä kodissasi.

IB Laursen on tunnettu brändi, joka valmistaa korkealaatuisia sisustustuotteita. Heidän käsinvalmistetut tuotteensa ovat suunniteltu kestämään ja luomaan viihtyisyyttä kotiisi.

 

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio