Kahvimylly

1,20€0,60€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 980501988
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 26

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Kahvimylly - yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Parasta kahvia oli itse paahdetuista kahvinpavuista jauhettu, vastakeitetty kahvi. Kahvipannusta levisi ihana tuoksu torpan tupaan. Arkena kahvi oli laihaa ja pula-aikana vain korviketta, ruiskahvia. Kahvin odotuksen tunnelmaan kuului kahvimyllyn rouhea ääni. Hyvää kahvia osattiin arvostaa.

Kortin taustapuolella on lyhyt tunnelmallinen ja informatiivinen teksti sekä suomeksi että englanniksi, joten ne raottavat elettyä maaseutuelämää myös ulkomaalaisille. Torpan Tarinat® -kortit sopivat siten hienosti postcrossing -harrastukseen: kerro korttivaihdossa, kuinka suomalaiset tekevät maailmanennätystä kahvinjuonnissa!

Kortin kuvassa mummun kahvimylly ja -papupurkki Siikaisten Pyntäisten kylässä. Kortin taustapuolella kerrotaan kahvin jauhamisesta ja valmistuksesta suomeksi ja englanniksi. Kuva: Ingela Nyman.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.