YSTÄVÄNPÄIVÄ

Näytetään tuotteet 1 - 32 (238 tuotteesta)

YSTÄVÄNPÄIVÄ

Ystävät ovat tärkeitä vuoden jokaisena päivä, mutta ystävänpäivänä on erityisen ihanaa muistaa rakkaita. Ystävänpäivä maailmalla on lähinnä merkkipäivä pariskunnille. Meillä Suomessa onkin ihanaa, että tänä talvisena päivänä muistetaan kaikkia läheisiä ystäviä ympärillämme. Ystävänpäivä on loistava hetki muistuttaa ystäviä siitä, kuinka paljon välitämme heistä. Ystävänpäiväkortti tai pieni ystävänpäivälahja on pieni teko, mutta ihana ele ja se saa takuuvarmasti ystävälle hyvän mielen.

Ystävänpäivälahja
Jos olet aikeissa hankkia ystävänpäivälahjoja, olet tullut aivan oikeaan osoitteeseen! Hyvän Tuulen Puodista löytyy paljon kaikkea ihanaa ystävälle annettavaa. Tähän ystävänpäivä-tuoteryhmään on koottu tuotteita, jotka sopivat hyvin ystävänpäivälahjaksi. Muutamia lahjaideoita ovat esimerkiksi suuren suosion saavuttanut aikuisten ystäväkirja, ihanat vanhanajan toffeet kauniissa lahjapakkauksissa, suloiset ystävänpäivänallet ja ihanat ylelliset huonetuoksut. Pienikin lahja ystävänpäivänä saa varmasti ystäväsi hyvälle tuulelle!

Ystävänpäiväkortti
Postikorttien saaminen on aina ihanaa ja ystävänpäivä onkin hyvä syy laittaa hyvälle ystävälle postia. Paras lahja on se, että tiedät että sinusta välitetään. Ystävänpäiväkortin avulla tämä viesti tulee varmasti perille. Valikoimastamme löytyy muun muassa Anna Mari Westin ihania valokuvakortteja mietelauseilla. Näistä monet sopivat erittäin hyvin ystävänpäiväkorteiksi. Lisäksi kauniit tiskirätit toimivat myös käytännöllisinä “postikortteina”. Puodin kauniissa tiskiräteissä löytyy kivoja ystävänpäivän teemaan sopivia kuviointeja. Ystävänpäiväkortti postilaatikossa on takuuvarmasti sydämensulattava yllätys kenelle tahansa.

Ystävänpäivän runot ja toivotukset
Ystävänpäiväkorttiin sopii ihanasti runo tai päivää ilahduttava mietelause. Kokosin tähän muutamia omia suosikkejani. Osa näistä mietelauseista löytyy myös Hyvän Tuulen Puodin ystävänpäiväkategoriasta löytyvistä tuotteista.

Ystävien kesken ajan harmaus vaihtuu juhlahetkeksi.
Ystävien kesken murhe muuttuu ilon kyyneleiksi.
Ystävien kesken ilo ja onni jaetaan ja sydän keventyneenä taas matkaa jatketaan.

Ystävät ovat kuin tähdet:
Vaikka niitä ei näy, tiedät silti niiden olevan olemassa.

Ystävyys ei tunne välimatkoja eikä se laske kohtaamisia.
Ystävyys asustaa sydämessä läpi mutkaisten teiden ja vaikeiden tilanteiden, ajatuksissa mukana kulkien ja voimaa antaen.

Elämän ikimuistoisimmat ihmiset ovat ne ystävät, jotka rakastivat sinua silloin, kun et ole ollut erityisen rakastettava!

Kauneinta elämässä on talvisen yön tähdenlento,
kesäisen illan sudenkorento,
rakkaan ystävän kosketus hento.

Minä katson sinua
lempeydellä
kauneutta ihastellen
ylpeänä.
Katso itseäsi minun silmin.

Toivottavasti löydät Puodista ihania tuotteita, joilla voit muistaa ystävää ja ehkä jopa yllättää heidät ystävänpäivänä. Ihanaa ystävänpäivää juuri sinulle!

Terkuin,
Kauppiaasi Piia

Usein kysyttyä

1.Mitä antaa läheiselle ystävänpäivälahjaksi?
Hyvän Tuulen Puodista löytyy paljon ihania ystävänpäivälahjoja ystävälle, kumppanille ja läheiselle. Hyviä lahjaideoita ovat: aikuisten ystäväkirja, vanhanajan toffeet, ystävänpäivänallet sekä ylelliset huonetuoksut. Lisäksi kynttilät ja servetit ovat suosittuja myös ystävänpäivänä.

2. Löytyykö Hyvän Tuulen Puodista ystävänpäiväkortteja?
Hyvän Tuulen Puodista löytyy ihania valokuvakortteja mietelauseilla, jotka sopivat erittäin hyvin ystävänpäiväkorteiksi. Lisäksi puodin ihania tiskirättejä voi käyttää kortteina.

3.Kuinka pitkä toimitusaika tuotteilla on?
Hyvän Tuulen toimitukset ovat nopeita ja tilauksesi lähtee aina matkaan jo tilausta seuraavana arkipäivänä.