Matonkuteen leikkuu

0,50€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 980501989
Varastossa: 10

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Matonkuteen leikkuu - yksiosaisen kortin koko on 105 x 148 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Uusi matto värikkäine raitoineen toi kauneutta torpan tupaan. Mattoja, ja erityisesti raitoja varten vaatteita säästettiin ja kerättiin pitkään. Kuteet leikattiin sepän takomilla keritsimillä vanhoista vaatteista. Talkoissa vaatteiden saumat ratkottiin ja leikattu kude kerittiin kerille. Napit sekä hakaset otettiin talteen.

Kortin taustapuolella on lyhyt tunnelmallinen ja informatiivinen teksti sekä suomeksi että englanniksi, joten ne raottavat elettyä maaseutuelämää myös ulkomaalaisille. Nämä kortit sopivatkin etenkin postcrossing -harrastukseen.

Kortin kuvassa mummun matonkudekoppa Siikaisten Pyntäisten kylässä. Kortin taustapuolella kerrotaan matonkudetalkoiden askareista suomeksi ja englanniksi. Kuva: Ingela Nyman.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.