Leipäpino postikortti

1,20€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 255000039063
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 64

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Leipäpino - yksiosaisen kortin koko on 105 x 148 mm. Kuvan päällä olevat tekstit eivät ole itse kortissa vaan vain verkkokaupassa kuvan päällä kopioinnin estämiseksi.

Jouluna torpan ruokapöytä oli katettuna koko päivän. Keskellä oli suuri leipäpino, hyvinvoinnin vertauskuva. Leipien koko ja lukumäärä pinossa osoittivat talon varakkuutta. Kortin taustapuolella on joulutervehdys ja lyhyt teksti leipäpinosta sekä suomeksi että englanniksi.

Kortin kuvassa leipiä käsin pajusta tehdyssä leipäkorissa Honkajoen Rynkäisten kylässä. Kuva: Pauliina Heikkilä 

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.