Kellari postikortti

1,20€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 980502001
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 10

Torpan Tarinat® on aito suomalainen ja luonnon rytmin liki käsin kosketeltavaksi tuova postikortti- ja sisustustaulusarja. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien myös kartonki valmistetaan Suomessa. Kuvaussunnittelusta vastaa Paperisilppuri ja tunnelmalliset kuvat on ottanut Ingela Nyman. Kortit painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme.

Torpan Tarinat®-postikorteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu!

Torpan Tarinat® -postikortit kertovat eletyn maaseutuelämän kuvia. Taustapuolella kerrotaan kortin aiheesta suomeksi ja englanniksi, joten nämä kortit raottavat kuvia rauhallisesti etenevään, luonnonrytmiseen torpan elämään sekä suomalaisille että suomalaisesta elämäntavasta kiinnostuneille.

Kellari - yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm.
Vanha kellari seisoo aikaa uhmaten paikassaan. Se oli torpan tärkeimpiä rakennuksia. Kellarissa ruoka säilyi koko pitkän talven ja kevään ajan. Uuteen satoon oli pitkä matka ja omien siemenperunoiden säilyminen suojassa pakkaselta oli välttämätöntä. Torpan Tarinat® -kortti kertoo suomalaisen maaseudun karheaa tarinaa ja tuo lähelle torpan toimiin liittyvät tunnelmat ja työt.

Kortin taustapuolella on lyhyt tunnelmallinen ja informatiivinen teksti sekä suomeksi että englanniksi, joten ne raottavat elettyä maaseutuelämää myös ulkomaalaisille. Nämä kortit sopivatkin etenkin postcrossing-harrastukseen.

Korttiin on kuvattu kellari Siikaisissa. Taustapuolella kerrotaan torpan kellarista suomeksi ja englanniksi. Kuva: Ingela Nyman.

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.