Tyttö saunanovella postikortti

1,20€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 255000012006
Tuotemerkki: Paperisilppuri
Varastossa: 6

Railin Runokorttien aiheet tuovat mieleen lämpimät muistot lapsuudesta ja nuoruudesta 40-60-luvun maaseudulta. Kuvamaailmassa on paljon sellaista, mitä ei enää näe: ruiskuhilaat, niityn heinälato, mummon ja vaarin polkupyörät... Koskettavat runot täydentävät tunnelmaa; mieleen palautuu melkein aistittavina kesäpäivän helteiset hetket, ruisleivän tuoksu tuvassa ja joulusaunan lämpö...

Raili Heikkilä on nainen korttisarjan tekstien takana. Hän on vuosien varrella työskennellessään erilaisten kuulija- ja lukijaryhmien kanssa saanut nähdä, kuinka ihmiset haluavat palata mielessään menneeseen. Hänen arkea lähellä olevat tekstinsä on koettu terapeuttisina ja vahvistavina. Haastatellessaan kansanperinnettä hän on havainnut, miten menneen elämän monet muutkin muistot ja tunnelmat ovat nousseet esiin. Railin Runokorttien kuvasuunnittelusta ja ulkoasusta vastaa Pauliina Heikkilä. Osan kuvista hän ottaa itse, osan on ottanut pomarkkulainen luontokuvaaja Pentti Ojala. Myös Ingela Nyman on ollut kuvaajana. Monilla vanhuksilla on juuret ja muistot maalla. Railin Runokorttien kuvat ja sanat ovat vahvistaneet lukijoiden syviä muistoja. Railin Runokortit soveltuvatkin hyvin muistelu- ja tarinatyöhön.

Postikortit ovat A6-kokoisia, tukevaa kartonkia ja niissä on käteen sopivat pyöristetyt kulmat. Korttien kartonki on FSC-sertifioitua, eli sen raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Korttien kartonki valmistetaan Suomessa, kortit suunnitellaan, kuvataan ja painetaan Suomessa. Niinpä voit hyvillä mielin lähettää suomalaiset terveiset korteillamme! Railin Runokorteilla onkin Suomalaisen Työn liiton Avainlippu. 

Tyttö saunanovella - yksiosaisen kortin koko on 105 x 148 mm. 
Kortin kuvassa suvisaunan tunnelmaa Honkajoen Rynkäisten kylässä. Runo: Raili Heikkilä, kuva: Ingela Nyman.
Tuore, tuoksuva saunavihta ja savusauna viehättävät niin pieniä kuin suuriakin. Lapsuuden saunahetket piirtyvät muistoihin loppuelämäksi tuoksuineen kaikkineen. Runossa odotetaan malttamattomana saunan lämmitystä:
Onko mummun sauna jo lämpöinen
saan kai minäkin mukaan tulla
Vaarin tekemä pehmoinen
kesävihta on jo mulla

Kortit toimitamme myös suoraan kortinsaajalle haluamasi viestin kera.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio