Tarra omalla tekstillä

25,00€
Väri:
Fontti
Tekstin korkeus
Teksti rivi 1:
Teksti rivi 2:
Teksti rivi 3:
Määrä: kpl
Tuotekoodi: mallinimi_pa
Tilaustuote, tarkista toimitusaika tuotetiedoista.

Tilaa laadukas sisustustekstitarra ihan millä tekstillä haluat :)

- Valitse väri valikosta (mallit kuvassa)
- Valitse fontti valikosta (mallit kuvassa)
- Valitse tekstin korkeus valikosta (korkeus on aina fontin isoimman kirjaimen korkeus)

Kirjoita haluamasi teksti alla olevaan kenttään Teksti rivi 1.
Voit halutessasi jakaa teksin useammalle riville.
Max 20 kirjainta riville tai jos haluat tekstin vain yhdelle riville max 60 merkkiä riville 1. Jos haluat pidemmän tekstin, olethan yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen piia@hyvantuulenpuoti.fi niin lasken hinnan pidemmälle tekstille erikseen.
Huomaa kokoerot fonteissa, minkä huomaa jo mallikuvasta. Fontit toimivat useimmissa Word-versioissa, joten voit siellä helposti testailla miltä haluamasi teksti näyttäisi eri fonteilla. Ja aina jos haluat mallin tarrasta ennen tilausta niin laita siitä lisätietoa tilaukselle tai ota rohkeasti sähköpostilla yhteyttä! 
Tarrojen väri on hieman kiiltävä lukuun ottamatta mattamustaa. Tarroissa on siirtoteippi kiinnitystä helpottamassa ja kirjaimissa ei ole mitään reunoja.

Valitettavasti tietoteknisten haasteiden takia verkkokaupassa pystyy tilaamaan vain yhden tarran omalla tekstillä. Jos haluat tilata useamman tekstin se onnistuu mainiosti, kun laitat viestiä sähköpostilla osoitteeseen piia@hyvantuulenpuoti.fi. Maksutiedot laitan sitten paluupostissa. Laita samaan viestiin myös tiedot muista tuotteista, jos haluat tilata niitä samaan toimitukseen.

Sisustustarrat ovat laadukkaita ja helppoja kiinnittää, kotimaista tarkkaa työtä. Lähetyksen mukana tulevat kiinnitysohjeet. Sisustustarrat voi kiinnittää tasaisille maalatuille ja tapetoiduille pinnoille, kaakeliin, lasiin, jääkaappiin ym. Sisustustarrat sopivat myös kosteisiin tiloihin ja kestävät ulkonakin tuulet ja tuiskut :) Valmistaja lupaa värien pysyvän ulkotiloissakin 5-7 vuotta. Sisustustarran irroitettavuus riippuu pintamateriaalista, jolle se on kiinnitetty. Sisustustarrassa jokainen sana on erillinen eli voit sommitella tarran miten haluat tai kiinnittää sen kokonaisena. Tarrapohjaa on helppo leikata ihan tavallisilla saksilla, joten sekin helpottaa asennusta juuri sellaiseen muotoon kuin haluat.

Tarra omalla tekstillä on mittatilaustuote, joten sitä ei valitettavasti voi palauttaa. Tarran kokoon vaikuttaa myös valitsemasi fontti. Annan mielelläni lisätietoa tuotteista, että tarra on varmasti juuri sellainen kuin haluaisitkin :) Olethan siis rohkeasti yhteydessä piia@hyvantuulenpuoti.fi. Tarrojen toimitusaika on 1-2 viikkoa.

Niina

maanantaina, 03. joulukuuta, 2018

Arvio:

Olin tosi tyytyväinen. Kauniit tarrat ja ne oli helppo kiinnittää. Jokaiselle riville tein eri tekstit ja sain siten sisustustarroja eri huoneisiin. Voin suositella ja sain nämä n. viikon päästä tilaamisesta.

Elisa

torstaina, 16. elokuuta, 2018

Arvio:

Todella hieno, mitat juuri toivotut ja helppo asentaa! Lisäksi tuli nopeammin kuin oli puhetta :)

Tea Nivell-Korhonen

lauantaina, 14. tammikuuta, 2012

Arvio:

Yllätyin kuinka helppo tarra oli asentaa!! Ilmeisesti odotin jotakin paljon vaikeampaa. Nyt tarra on paikallaan ja se on ihana!!!