Talolyhty Stillenat Piparkakkutalo 14 cm

27,50€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 27630-14
Tuotemerkki: Ib Laursen
Varastossa: 67

Ihastuttava keraaminen talolyhty tuikulle on kuin piparkakkutalo.

Talolyhty Stillenat Piparkakkutalo on ihastuttava keraaminen talolyhty, joka muistuttaa piparkakkutaloa. Pidän tästä mallista itse erityisen paljon koska väritys sopii kivasti muuhun rustiikkiseen sisustukseeni ja talolyhdyn koristelu on kaunis mutta ei kuitenkaan liian karkkinen.

Sen väritys on ruskeaa ja valkoista ja sen koko on 11,5 x 8 x 14 cm. Talolyhdyn valkoiset koristeet on käsinmaalattu eli jokainen talolyhty on hieman erilainen.

Tämä tuote sopii sinulle, joka pidät kauniista ja tunnelmallisesta sisustuksesta. Talolyhdyn avulla voit luoda lämpimän ja kodikkaan ilmapiirin kotiisi jouluna. Se on myös erinomainen lahjaidea jouluksi pukin pussiin. 

Talolyhdyn tärkeimmät ominaisuudet ovat sen viehättävä ulkonäkö ja kestävä keraaminen materiaali. Sen piparkakkutalomuotoilu luo iloisen ja leikkisän tunnelman. Lisäksi sen ruskea ja valkoinen värimaailma sopii moniin eri sisustustyyleihin.

Voit käyttää tätä talolyhtyä monella eri tavalla. Voit laittaa siihen tuikun palamaan ja asettaa sen esimerkiksi ikkunalaudalle tai pöydälle luomaan tunnelmaa. Voit myös käyttää sitä osana joulukoristelua.

Verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin, tämä talolyhty erottuu edukseen kauniilla piparkakkutalomuotoilullaan ja kestävällä keraamisella materiaalillaan. Se on myös sopivan kokoinen ja monikäyttöinen.

Tämän talolyhdyn valmistaja IB Laursen on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä sisustustuotteistaan. He panostavat korkeaan laatuun ja ainutlaatuiseen muotoiluun.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio