Sylitarjotin Vanha kartta

22,50€
Määrä: kpl
Tuotekoodi: 460123
Varastossa: 7

Kaunis sylitarjotin Vanha kartta on todella kätevä tarjottimena sylissä ja mahtava myös läppärin kanssa.

Sylitarjottimen alla on mukava ja jalkojesi muotoon muovautuva "hernepussi". Sylitarjottimen päällä käytät kätevästi kannettavaa tietokonetta tai iPadia, rentoudut television äärellä ruokaillessasi tai kokoat pientä palapeliä.

Sylitarjottimen koko on 44 x 33 x 8 cm. Kannessa kaunis kuva vanhasta kartasta ja antiikkisista välineistä kuten suurennuslasista ja kaukoputkesta.

Kansi on helppo puhdistaa. Sylitarjotinta on myös kevyt ja tukeva kantaa, sillä siinä on puiset pyöristetyt reunat.

Otin tämän sylitarjottimen itsekin heti testiin ja toimii todella hyvin! Sylitarjotin on itselleni todella tärkeä arjen helpottaja kun läppärillä tulee tehtyä töitä usein iltaisinkin sohvalla istuen. Sylitarjottimen päällä läppäri pysyy suorassa eikä kuumene. Todella mainio myös autossa kun ei itse tarvitse ajaa niin töitä on helppo tehdä matkallakin.

Edellisen valmistajamme lopettua sylitarjottimien tekemisen olen pitkään etsinyt uutta vaihtoehtoa ja tähän löytöön olen todella tyytyväinen. Muovautuu hyvin syliin ja alapinnan kangas tuntuu miellyttävältä.

Sylitarjotin on hyödyllinen myös vanhuksille. Omat vanhempani käyttävät sylitarjotinta päivittäin ja erityisesti isälleni osittain liikerajoitteisena sylitarjottimesta on todella iso apu arjessa.

Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio